• mariat­h
    Äldre 3 Sep 11:01
    8665 visningar
    44 svar
    44
    8665

    Ni som gifter er för andra gången..

    Jag ska också gifta mig på gång nummer två. Jag hade inte tänkt gifta om mig, men man kan väl ändra sig..

    Första bröllopet stod när jag var 24. Ung och dum (var jag iallafall) allt löser sig om man gifter sig.. det hände aldrig, vi separerade hösten 2010. träffade min blivande sambo på våren 2010 på en kurs, men han var ingen jag egentligen lade märke till då, förrän på hösten när jag kände att jag behövde prata med någon som egentligen inte kände min dåvarande man och därmed var partisk. Vi blev jättebra kompisar å ett par mot vintern 2010. blev gravid å fick en underbar tjej till i september 2011. Förlovade oss nu i juli -12. Planerar bröllop till min 30 års dag i vår.

    Så olikt mitt andra bröllop som möjligt. Det kommer att jämföras, säkert. så vi har valt annan kyrka och lokal som ligger några extra mil från oss å helt annat upplägg. Gärna så udda som möjligt. Vill inte vara "som alla andra"

  • mariat­h
    Äldre 23 Oct 11:35
    #37

    Jag puffar upp denna tråden lite på nytt.

    Hur reagerade era föräldrar när ni berättade att ni skulle gifta om er? Jag är lite fundersam hur mina ska reagera.

    Då deras realtion är inne på långt över 30 år, å min mor en gång sa att man inte behöver samla giftermål på hög.

  • mariat­h
    Äldre 23 Oct 14:19
    #41
    majjja skrev 2012-10-23 13:41:41 följande:
    Mina föräldrar reagerade väl inte särskilt stort varken första eller andra gången. Första gången så gillade de ju inte min sambo dessutom, men det höll de för sig själva. Pappa och sambon var ju oense någon gång men i övrigt så har de faktiskt varit väldigt bra på att låta oss barn leva våra liv och få välja vad vi vill själva. 
    Vilket jag tycker är bra.

    Så när jag och min nuvarande flyttade ihop så sa de väl inget särskilt då heller, mer än" oj då, jahaa. Ni som varit vänner så länge" men sen har de inte direkt sagt varken bu eller bä. Jag kan konstatera att de hälsar på mycket oftare sedan min nuvarande kom med i bilden, än när jag var tillsammans med min fd. Så det visar väl på att de uppenbarligen gillar min nuvarande mer. 

    Mamma som hade lite svårt att ta till sig det "storslagna" bröllop som jag hade gång nr1 nickade mer godkännande när vi sa om vårt upplägg att vi inte ska ha en stor fest. Och jag ser ju på dem att de egentligen vill gärna få komma på vigseln, men de har inte sagt något eftersom de förstår att vi vill inte ha ett sånt bröllop. Och börjar vi bjuda så är det svårt att dra gränsen och helt plötsligt är den intima lilla vigseln borta.

    Sen har min syrra varit gift 3 gånger, och min mormor likaså. Så jag känner att jag inte är "värst" iallafall.. haha ;) 
    Haha Cool jag har nog tänkt att detta är nog andra och sista gången jag gängar mig Tungan ute
    Jag sa det redan åt gubben när vi beslutade att ta vårt kompisförhållande till ett mer kärleksfullt förhållande, att nu får du stå ut med mig tills vi blir gamla  och gaggiga för jag tänker inte separera flera gånger. Å han lovade att stå ut med mig Flört  Å det var ju väldigt snällt av honom!
  • mariat­h
    Äldre 23 Oct 16:02
    #43
    Sverigeblomster skrev 2012-10-23 15:53:26 följande:
    Skall gifta mig för andra gången och är 49....känner mig som 20 kär och allt känns så rätt. Han min blivande hade aldrig tänkt gifta sig och han känner samma. Äkta kärlek finns
    Så ska det vara! Flört
Svar på tråden Ni som gifter er för andra gången..