• Anonym (var nöjd med dig)
    Äldre 30 May 21:42
    42449 visningar
    57 svar
    57
    42449

    Tjejer med dåligt självförtroende - porr...

    Okej jag har själv vart i en svaka där jag själv inte tycker om mig själv och vill inte ha sex för att jag inte älskar mig själv och kan då inte förstå hur någon kan älska mig och min kropp.

    DEt jag tycker du ksa göra är att

    1. Prata med en psykolog detta kan hjälpa dig

    2. Prata med din sambo utan att skälla du kan bli upprörd det är naturligt

    3. Att någon tittar på utbudet är inget fel. bara för att han tittar på porr betyder inte att han tänder mindre på dig.

    4. det är bra att onanera.

    5. kolla själv på porrfil eller vad du nu tänder på det är helt okej och naturligt 

  • Anonym (var nöjd med dig)
    Äldre 31 May 21:19
    #8
    Anonym (Sårad) skrev 2012-05-31 20:33:00 följande:
    Jo vara ärlig, det har jag sagt till honom MÅNGA ggr nu. Det tog ju bara ett bra tag att få ur honom det här.... Men jag tycker att om man har en partner då ska man nöja sig med den också - annars är det någonting knasigt. Men nej, det handlar inte bara om fantasin, då skulle ju killarna lika gärna kolla på två killar som gör samma sak? Förstår du hur jag tänker? Det är nog mkt väl sillisarna som lockar, och att de gör allt som vi "vanliga" tjejer inte vill göra... Jo en psykolog skulle nog vara på sin plats faktiskt, men det är jag nog alldeles för stolt för att göra... Känner mig bara så kränkt och otillräcklig... Det är klart man jämför sig med de där tjejerna..
    En psykolog gjälper dig att läka

    DEt skulle vara som att vara för stolt för att gå till doktern när man har ett brutet ben.. Mår du dåligt gör något åt det

    Jag kollar på porr, med och utan min fästman. Det är själva fantasin man vill åt.. att kunna sätta sig själv och/eller sin partner i den situationen. 

    Och nej två killar är inte samma sak som en tjej en kille eller två tjejer. det går inte jämföra någon av dem. och att de gör en del ektrema saker har det bara med fantasin att göra en del tänder på tanken på att bli våldtagen men det är inte så många som vill göra det i verkligheten. Och alla är speciella. alla har något vacker och sexigt med just som de är. Alla tänder inte på stora bröst(även om det är vanligt i porr industrin) En del tänder på små andra tänder på rumpor.

    Dina argument håller inte du mår uppenbarligen inte bra prata med någon börja älska dig själv. Annars kommer det gå ut över ditt för hållande... Tro mig jag har varit i samma situation som du.
  • Anonym (var nöjd med dig)
    Äldre 1 Jun 11:29
    #26
    Anonym (Sårad) skrev 2012-06-01 11:01:50 följande:
    Det var inte en massa påhopp om att jag är så dålig, har problem osv som jag ville ha slängt i ansiktet.
    Jag VET att jag har dåligt självförtroende och självkänsla, mkt väl ja.
    Samtidigt som jag  vet att jag inte tycker det är OK att kolla på någon annan.

    Jag ville mer ha lite råd och hjälp om situationen, men det kanske jag inte beskrev så bra....
    Du har problem sök hjälp, av en psykolog. ring vårdupplysningen 1177. DE kan hjälpa dig vidare. 

    Samtidigt så ber du din älskade sambo om något omänskligt att inte kolla på någon annan. Det betyder bara att du behöver hjälp.

    Det du skriver genom hela tråden är att du har dåligt sjävförtroende inte litar på din sambo och du är enormt svartsjuk. Du behöver hjälp. DEt hjälper inte att hitta likasinnade på detta forum. det spär bara på din snea världsbild.

    ATt säga att du är för stolt för något är bara en fasad. om du mår så dåligt som du säger har alla i din omgivning insett att något är fel men säger inget.. att öppet tala om att man går till en psykolog är något att vara stolt över. du är stolt över att vara dig själv och inte försöka vara någon annan som är perfekt som du fösöker vara utåt.

    Sök hjälp nu annars kanske din sambo lämnar dig för att du mår så dåligt 
Svar på tråden Tjejer med dåligt självförtroende - porr...