• Anonym
    Äldre 30 May 21:21
    42453 visningar
    57 svar
    57
    42453

    Tjejer med dåligt självförtroende - porr...

    Antagligen ljuger han om det för att han vet att du har så dåligt självförtroende, han vill skona dig helt enkelt. Men eftersom att du bara blir mer ledsen kanske det kan vara på sin plats att säga att han ska vara ärlig även fast han vet att det kan såra.

    Men det är svårt det där, när ena parten mår dåligt av det, men den andra inte tycker att det är något märkvärdigt.
    Fast det måste ju inte vara sammankopplat med ert förhållande alls, kanske att när ni hade en svacka att det blev mer porrtittande, men annars är det troligtvis bara ett komplement. Skulle tro att de flesta fortsätter att onanera ibland trots att man är i ett förhållande, ignet konstigt, och då kan ju de bilderna bli ett hjälpmedel, precis som exempelvis sexiga noveller som jag själv föredrar. Det har ju inte med min man att göra över huvud taget, det är en helt separat grej, tycker åtminstone jag.

  • Anonym
    Äldre 30 May 21:41
    #2

    Jag håller med ovanstående. Jag tycker inte du ska ta faktumet att han tittar på porr/nakenbilder som ett hot mot dig eller som att han på nåt sätt skulle tända mer på det än på dig. Men samtidigt tycker jag att du ska vara ärlig och tala om hur det påverkar dig och be honom förklara vad det betyder för honom och behonom vara ärlig. Ha en öppen dialog så tror jag att ni kommer långt.

    Persoligen så har jag inget emot att min sambo tittar på porr eller onanerar när jag inte är "tillgänglig", jag gör samma sak. Men som sagt, var öppna och ärliga med varandra och dela er tankar och känslor om ämnet, jag är övertygad om att han fortfarande tycker du är snyggare och sexigare än de tjejer han ser när han tittar på porr och att han föredrar dig framrör att sitta ensam :)

  • Anonym
    Äldre 31 May 20:52
    #6

    Jag måste hålla med dom flesta här att det är nog bara en fantasi och har själv svårt att se vad själva problemet är, jag stör mig inte av att min man skulle titta porr när jag inte tillgänglig och han stör sig inte på att jag har fantasier, min man älskar stora tuttar och jag har väldigt små, detta är något som absolut inte stör mig.


    För det vi har är något mer än bara sex, hur han tillfredställer min själ, någon man hittar som man vill dela sitt liv med som man kan se som pappa till sina barn som får en själv att må bra, ens andra halva helt enkelt.


     


    Jag känner att jag litar på min man aldrig skulle vara otrogen och älskar mig för den jag är, därför känner jag mig inte orolig (trots mina små bröst ;) )

  • Anonym
    Äldre 31 May 21:18
    #7

    Jag har väldigt svårt att förstå varför han ska behöva vara ärlig om du nu endast år dåligt över att höra sanningen, för att han ska få kolla på porr tyckerjag är en självklarhet! Det är hans val och hans sexualitet det kan du inte äga!

  • Anonym
    Äldre 31 May 21:45
    #9

    Jag måste fråga TS om du själv aldrig tittat på porr eller haft erotiska fantasier? Gör det att du föredrar det framför din man? Som så många andra påpekat så handlar det bara om fantasier och inget man vill uppleva i verkligheten. Jag kan också förstå om han försöker dölja det för dig eftersom han vet att det gör dig ledsen. Att fantisera och onanera är hälsosamt och normalt och jag uppmanar dig attgöra detsamma :)

    Det verka bottna i din osäkerhet och för er bådas skull så kansketerapi vore en lösning. Antingen går du själv eller så går ni tillsammans och reder ut problemen. Det kommer ni båda må bättre av. Han mår säkert också dåligt över dålgt sanvete för att han sårar dig. 

  • Anonym
    Äldre 31 May 22:02
    #10
    Anonym (Sårad) skrev 2012-05-31 20:33:00 följande:
    Jo vara ärlig, det har jag sagt till honom MÅNGA ggr nu. Det tog ju bara ett bra tag att få ur honom det här.... Men jag tycker att om man har en partner då ska man nöja sig med den också - annars är det någonting knasigt. Men nej, det handlar inte bara om fantasin, då skulle ju killarna lika gärna kolla på två killar som gör samma sak? Förstår du hur jag tänker? Det är nog mkt väl sillisarna som lockar, och att de gör allt som vi "vanliga" tjejer inte vill göra... Jo en psykolog skulle nog vara på sin plats faktiskt, men det är jag nog alldeles för stolt för att göra... Känner mig bara så kränkt och otillräcklig... Det är klart man jämför sig med de där tjejerna..
    Um... du pratar om ärlighet.. har du varit ärlig och berättat att du har tittat i hans telefon och spionerat på honom? Jag menar inte att ge dig pekpinnar, men det är så himla lätt att peka finger och glömma vad man själv gör för fel. Att våga berätta saker som man VET sårar partnern, i synnerhet precis efter en svacka med mycket bråk är inte helt lätt.

    Jag förstår att du tycker det är jobbigt. Själv har jag inga problem med att min man tittar på porr. Det gör jag själv också. Och männen i filmerna är inte det som tänder mig. Det är kåtheten och situationen som man kan fantisera in sig i tillsammans med sin partner. Fantasi och verklighet är inte samma sak och tankar är inget som kan eller bör styras. Det betyder inte att du är otillräcklig. Det betyder bara att din man har en sexdrift. Helt normalt och jättevanligt. Jag kan sätta mitt huvud på att även supermodellers män tittar på porr..
  • Anonym
    Äldre 1 Jun 07:56
    #11

    jag håller me dig, jag va tillsammans me en som tittade mycket på porr bak min rygg. Han visste att jag inte gillade det mkt pga mitt superdåliga självförtroende, men han gjorde det i smyg ändå, o tog jag upp o ville prata om det o säga vad jag kände så ville han inte direkt lyssna o tyckte att jag va löjlig!


    men nu är jag tillsammans me världens underbaraste(lämnade alltså han som titta på porr) o denna jag är tillsammans med nu har hjälpt mig att få ett bättre självförtroende, han berättar väldigt ofta för mig hur fin jag är o att han älskar mig precis som jag är ( det gjorde ju aldrig nånsin den andre, han kunde ist klanka på mig o tycka att jag va tjock, vilket inte gjorde det bättre) O min nuvarande tycker inte heller att de e ok att titta på porr när man e i ett förhållande, när han va singel gjorde han de o de förstår jag ju, men skulle han titta nu så skulle de va tillsammans me mig, men de gör vi aldrig för jag förstår faktiskt inte riktigt vad man får ut av det, har man det bra som man har de så varför liksom..

  • Anonym
    Äldre 1 Jun 08:40
    #15
    Anonym (Sårad) skrev 2012-05-31 20:33:00 följande:
    Jo vara ärlig, det har jag sagt till honom MÅNGA ggr nu. Det tog ju bara ett bra tag att få ur honom det här.... Men jag tycker att om man har en partner då ska man nöja sig med den också - annars är det någonting knasigt. Men nej, det handlar inte bara om fantasin, då skulle ju killarna lika gärna kolla på två killar som gör samma sak? Förstår du hur jag tänker? Det är nog mkt väl sillisarna som lockar, och att de gör allt som vi "vanliga" tjejer inte vill göra... Jo en psykolog skulle nog vara på sin plats faktiskt, men det är jag nog alldeles för stolt för att göra... Känner mig bara så kränkt och otillräcklig... Det är klart man jämför sig med de där tjejerna..
    Jag vet att det är pga av ditt dåliga självförtroende, men hjälp vad jag är trött på tjejer (för jo, det verkar vara mest tjejer) som har åsikten att är man tillsammans med någon, så räcker den personen fullt ut. Att man inte får lov att kolla en sekund extra på någon som man tycker ser bra ut på stan, eller ens tycka att någon på film är snygg. Jag vet mycket väl att min man tycker att Nathalie Portman är typ världens vackraste kvinna, inte får jag mindervärdeskomplex för det. Det är ju bara yta, och jag hoppas då verkligen att det inte är bara det som ett förhållande är byggt på.
    Jag vet att han tycker att jag ser bra ut, men jag kräver då inte att han ska tycka att jag är snyggast av alla, jag menar, jag tycker inte att han är den snyggaste jag någonsin sett, men alla egenskaper sammantaget gör honom ändå till den finaste jag vet.
    Se men inte röra, det är en lagom gränssättning för oss :)
     
  • Anonym
    Äldre 1 Jun 09:24
    #17
    Anonym (Sårad) skrev 2012-06-01 08:40:29 följande:
    Skönt att någon förstår... Ja löjlig är man, bara för att "alla killar gör det"....
    Skönt för dig!!! Men min sambo säger däremot att jag är fin osv osv, men det blir liksom lite dubbelmoral i mina öron - varför kolla på andra tjejer med MYCKET större bröst om jag ändå är så fin då?!?!
    Det förstår inte jag heller...
    Jag känner mig bara äcklig, värdelös och otillräcklig. Om jag själv skulle komma på mig börja söka på muskulösa killar med stora k*kar så skulle jag nog själv börja undra vad som är fel i förhållandet.
    Anonym (en annan) skrev 2012-06-01 08:29:43 följande:
    I mitt förra förrhållande kollade sambon på porr lite då och då.
    Han satt ofta uppe sent och spelade dataspel och ibland satt han och onanerade innan han kom och la sig hos mig.

    Då jag tyckte att det var som jobbigast var då jag såg ut som en flodhäst (var höggravid).
    Jag såg honom vid datorn från sovrumsdörren då han trodde att jag sov.

    Om man som tjej kollat lite på porr själv så vet man att det inte är killarna man blir tänd på utan det kan trigga lite själva grejen att se två som har sex.
    Men om man inte är nöjd med sig själv kan man ju lätt se de där andra tjejerna som ett hot.

    Hur skulle det kännas att han kollade på porr om man faktsikt inte såg tjejen i fråga utan bara att killen gjorde det med någon (utan att se kroppsform eller något annat).
    Kanske skulle det också bli jobbigt?
    Att han tillfredställer sig själv utan dig?

    Är förhållandet lite upp och ner blir det mesta till ett mindre eller större hot.

    Att tillfredställa sig själv ska vara ok, gör någon det med bara sin fantasi vet ingen vad ha neller hon "kollar" på.
    Jag tror inte att det är just porrfilmen som är problemet utan att han gör det för sig själv.
    Jo, jag har ju kollat på porr själv förut, och inte fasen valde jag de videos med fula tjejer eller killar? Klart man vill kolla på snygga sexiga...
    Nej det skulle nog inte vara lika jobbigt alls, det är nog för att jag har så dålig självkänsla som jag inte vill att han kollar på andra brudar... Så jo, det är porren/nakenbilderna som är problemet, att han tillfredsställer sig själv har jag självklart inget att göra med.

    jag har aldrig fattat grejen me porr, varför ska de va ok att "alla killar" kollar på de?? jag kansek e gammaldags o pryd av mig i den frågan, men om nu tjejen mår dåligt av de varför ska de va ok för killen att kolla på de?? nä jag har fan ingen förstående alls för de killarna... hade jag varit i ett förhållande o gjort nåt min kille mått dåligt över hade väl jag försökt o låta bli o göra de de då om jag älskar honom..


    förstår dig fullt ut TS iaf!!


     

  • Anonym
    Äldre 1 Jun 10:57
    #21

    Känns som om det inte spelar någon roll vad folk säger eller tycker så vidare dom inte håller med dig till fullo.. Det enda som nog skulle hjälpa är att ta tag i dig själv och arbeta med din tillit och självförtroende eller så får du fråga om det är ok att låsa in han utan någon som helst kontakt med omvärlden, tv, telefon och fantasier..

  • Anonym
    Äldre 1 Jun 11:22
    #24

    MEN du påtalar ju själv att du har problem.. Ser jag tillbaka vad folk har skrivit så är det just det att du måste nog arbeta med dig själv och din självkänsla. Detta kan inte han göra åt dig.. Man kan inte beröva människan rätten till att fantisera, tycka och framför allt ha ett privatliv. Man är nog ute på djupt vatten om man börjar misstro sin partner så djupt att man kränker denna med att kolla telefoner och försöker styra dennes tankar med vad man får och inte får göra.
    Känns som om du inte kommer vara nöjd förens du äger han och hans tankar.
    Ett förbud med att denne inte får ta på sig själv med hjälp som passar han utan bara i ett mörkt rum med dig på näthinnan, kan nog bli rätt svårt för han att garantera och för dig att lita på.
    När blir det ett stopp och nog för dig?
    Eller för han?
    Skall han blunda vid möten av fina kvinnor?
    Han har gjort ett val att dig vill han leva med just nu och resten av livet får tiden utvisa.
    Finns inga garantier för evig kärlek utan bara det gemensamma arbetet på vägen dit tillsammans.

  • Anonym
    Äldre 1 Jun 11:36
    #28

    men bara för att man ber sin sambo om att inte titta på porrfilm, betyder de väl inte att de enbart e sig själv sambon får titta på?? handlar de nu om att hon mår dåligt för att sambon tittar på porr så e de väl just porren hon har problem med? o inte att han absolut inte får titta åt nåt annat håll än hennes?


     


     

  • Anonym
    Äldre 1 Jun 11:39
    #29
    daniiel skrev 2012-06-01 11:33:35 följande:
    Och ni som bara skriver hur dålig TS är, hur mkt hon måste söka hjälp osv, kan ni inte skippa att vara anonyma? Stå för vad ni tycker och vad ni säger! Det hjälper inte henne ett dugg att massor av anonyma människor talar om för henne hur hemsk hon är på diverse sätt och vis, för det verkar hon inte vara!
  • Anonym
    Äldre 3 Jun 08:12
    #36
    MiaBella skrev 2012-06-02 11:20:06 följande:

     


    Jag förstår dig fullt ut! Jag tycker du är stark som vågar ta upp det även om du är anonym för det finns folk med olika åsikter och så är det om allt. Jag tycker inte allt ska ligga på hur dåligt sjäålvförtroende du har och även om du behöver jobba på det för DIN egen skull sår rör inte detta porrtittande...jag har väldigt bra självförtroende och tycker inte heller om porrbiten och jag och min pojkvän pratar öppet om detta och vi står på samma våglängd gällande hela biten...OCH jag tycker inte man ska vända allt på tjejen...varför ska det vara ok att låta killar titta på nakna tjejer när man är i ett seriöst förhållande? Nakenhet och sexliv är ju en magisk sak att ha mellan varandra och något fint man delar och man vill ju vara den som tillfredsställer sin partner både fantasimässigt och kroppsligt. Så ser jag på det och det är säkerligen jättemånga där ute som inte tycker samma som jag. Men det är ju deras liv. Inte mitt. Jag vill inte dela mitt liv och mina känslor och värderingar med någon som inte tycker som jag eller förstår mig. Uppenbarligen så respekterar inte din pojkvän dig och jag tror inte det kommer bli bättre tyvärr...ni har pratat om det och han fortsätter med det. Jag hade inte klarat av att gå runt och må så dåligt som du verkar göra. Du behöver komma ifrån han ett tag och ta hand om dig själv och gör saker du må bra av. Sedan kan du ju tänka på hur du vill göra. Hur DU vill leva och söker. Ingen annan ska ta det ifrån dig eller tycka du ska göra annorlunda. Stå på dig det är det du kommer må bra av till slutändan. Jag tror på dig och tycker du ska följa din känsla.


    Kramar i massor till dig!


     


     


    kunde inte sagt de bättre själv!!
  • Anonym
    Äldre 1 Aug 09:20
    #46

    @Anonym (Eget ansvar?)

    Kudos, well said!

  • Anonym
    Äldre 4 Aug 13:14
    #48

    Det finns något som kallas privat surfing... Det antar jag att min kille använder sig av för det syns aldrig ngn porr eller liknande i hans historik och inte min heller....

    Det man inte vet har man inte ont av....

    Om jag blir svartsjuk så brukar jag bara vända på det och tänka att jag faktiskt onanerar, oftast till porr för att själva grejen gör mig kåt inte människorna i filmen. Det får mig att må bra, onanera är bra. Men... Det har absolut inget med min kille att göra.....

    Lär dig att älska dig själv så kommer du att må bra.

  • Anonym
    Äldre 30 Aug 13:41
    #50

    Jag har mycket dåligt självförtroende i alla fall när det gäller min kropp men tvivlar inte på att min m2b älskar bara mig men har svårt att tro på honom när han säger tat jag är vacker, fin, läcker och sexig och så vidare.

    Men jag ser till att han aldrig ser på porr ensam utan jag ska vara med. Det känns annorlunda när man gör det tillsammans. Jag skulle vara mycket obekväm om han gjorde det ensam.

Svar på tråden Tjejer med dåligt självförtroende - porr...