• Anonym (Sårad­)
    Äldre 30 May 20:32
    42454 visningar
    57 svar
    +1
    57
    42454

    Tjejer med dåligt självförtroende - porr...

    Hur ser ni på att era partners kollar på nakna tjejer/porr - ni med dåligt självförtroende? Jag har fruktansvärt dåligt självförtroende, trivs inte alls med min kropp. (och det vet min sambo mkt väl) och dör av bara tanken att han skulle bli upphetsad av någon annan tjej.... Jag och min sambo har haft en svacka ett tag och därav inget sex men massa bråk och tjafs. Han har haft svårt att vara ärlig många ggr under förhållandet, och ja, jag har kollat igenom hans tele...jag hittade att han kollat på massa nakna tjejer, bara några dagar efter vi löst allt och haft sex flera ggr, frågade lite igår om porr och sådant för att se om han skulle vara ärlig. Han sade bara att han kollat för 3-4 mån sen.... Vilket är en ren lögn. Nu mår jag både dåligt för att han ljugit och för att han tydligen kollat på andra tjejer sen länge.... Det här tar död på mitt självförtroende helt och hållet...... Man gör man?!??? Rörigt blev det nu kanske, men hoppas på att få lite svar utifrån andras perspektiv.

  • Svar på tråden Tjejer med dåligt självförtroende - porr...
  • Anonym (Sårad­)
    Äldre 31 May 20:33
    #5

    Jo vara ärlig, det har jag sagt till honom MÅNGA ggr nu. Det tog ju bara ett bra tag att få ur honom det här.... Men jag tycker att om man har en partner då ska man nöja sig med den också - annars är det någonting knasigt. Men nej, det handlar inte bara om fantasin, då skulle ju killarna lika gärna kolla på två killar som gör samma sak? Förstår du hur jag tänker? Det är nog mkt väl sillisarna som lockar, och att de gör allt som vi "vanliga" tjejer inte vill göra... Jo en psykolog skulle nog vara på sin plats faktiskt, men det är jag nog alldeles för stolt för att göra... Känner mig bara så kränkt och otillräcklig... Det är klart man jämför sig med de där tjejerna..

  • Anonym (Sårad­)
    Äldre 1 Jun 08:30
    #13
    Anonym skrev 2012-05-31 21:18:00 följande:
    Jag har väldigt svårt att förstå varför han ska behöva vara ärlig om du nu endast år dåligt över att höra sanningen, för att han ska få kolla på porr tyckerjag är en självklarhet! Det är hans val och hans sexualitet det kan du inte äga!
    Självklart för att sanningen är miljoner ggr bättre än lögner... Nej man kan inte äga någon annans sexualitet men om man har det behovet att kolla på andra så är det inte ett riktigt förhållande, jag vill vara den enda, annars är man ju inte tillräcklig för den personen.. tycker jag.
    Anonym skrev 2012-05-31 21:45:52 följande:
    Jag måste fråga TS om du själv aldrig tittat på porr eller haft erotiska fantasier? Gör det att du föredrar det framför din man? Som så många andra påpekat så handlar det bara om fantasier och inget man vill uppleva i verkligheten. Jag kan också förstå om han försöker dölja det för dig eftersom han vet att det gör dig ledsen. Att fantisera och onanera är hälsosamt och normalt och jag uppmanar dig attgöra detsamma :)

    Det verka bottna i din osäkerhet och för er bådas skull så kansketerapi vore en lösning. Antingen går du själv eller så går ni tillsammans och reder ut problemen. Det kommer ni båda må bättre av. Han mår säkert också dåligt över dålgt sanvete för att han sårar dig. 
    Klart jag har kollat på porr, i mina gamla förhållanden kollade vi tillsammans, men de tog jag inte heller lika seriöst som jag gör med nuvarande. Och fantasier är en helt annan sak, det sitter i hjärnan, jag behöver inte se på nakna män eller porr för att spela upp det.
    Anonym skrev 2012-05-31 22:02:39 följande:
    Um... du pratar om ärlighet.. har du varit ärlig och berättat att du har tittat i hans telefon och spionerat på honom? Jag menar inte att ge dig pekpinnar, men det är så himla lätt att peka finger och glömma vad man själv gör för fel. Att våga berätta saker som man VET sårar partnern, i synnerhet precis efter en svacka med mycket bråk är inte helt lätt.

    Jag förstår att du tycker det är jobbigt. Själv har jag inga problem med att min man tittar på porr. Det gör jag själv också. Och männen i filmerna är inte det som tänder mig. Det är kåtheten och situationen som man kan fantisera in sig i tillsammans med sin partner. Fantasi och verklighet är inte samma sak och tankar är inget som kan eller bör styras. Det betyder inte att du är otillräcklig. Det betyder bara att din man har en sexdrift. Helt normalt och jättevanligt. Jag kan sätta mitt huvud på att även supermodellers män tittar på porr..
    Ja det vet han, han vet däremot inte just att jag kollade nu sist då jag upptäckte detta - men om han inte förstår det så är han bara dum. Han vet mkt väl att mitt förtroende är på botten, just pga tidigare händelser,,,

     
  • Anonym (Sårad­)
    Äldre 1 Jun 08:40
    #14
    Anonym skrev 2012-06-01 07:56:48 följande:

    jag håller me dig, jag va tillsammans me en som tittade mycket på porr bak min rygg. Han visste att jag inte gillade det mkt pga mitt superdåliga självförtroende, men han gjorde det i smyg ändå, o tog jag upp o ville prata om det o säga vad jag kände så ville han inte direkt lyssna o tyckte att jag va löjlig!


    men nu är jag tillsammans me världens underbaraste(lämnade alltså han som titta på porr) o denna jag är tillsammans med nu har hjälpt mig att få ett bättre självförtroende, han berättar väldigt ofta för mig hur fin jag är o att han älskar mig precis som jag är ( det gjorde ju aldrig nånsin den andre, han kunde ist klanka på mig o tycka att jag va tjock, vilket inte gjorde det bättre) O min nuvarande tycker inte heller att de e ok att titta på porr när man e i ett förhållande, när han va singel gjorde han de o de förstår jag ju, men skulle han titta nu så skulle de va tillsammans me mig, men de gör vi aldrig för jag förstår faktiskt inte riktigt vad man får ut av det, har man det bra som man har de så varför liksom..


    Skönt att någon förstår... Ja löjlig är man, bara för att "alla killar gör det"....
    Skönt för dig!!! Men min sambo säger däremot att jag är fin osv osv, men det blir liksom lite dubbelmoral i mina öron - varför kolla på andra tjejer med MYCKET större bröst om jag ändå är så fin då?!?!
    Det förstår inte jag heller...
    Jag känner mig bara äcklig, värdelös och otillräcklig. Om jag själv skulle komma på mig börja söka på muskulösa killar med stora k*kar så skulle jag nog själv börja undra vad som är fel i förhållandet.
    Anonym (en annan) skrev 2012-06-01 08:29:43 följande:
    I mitt förra förrhållande kollade sambon på porr lite då och då.
    Han satt ofta uppe sent och spelade dataspel och ibland satt han och onanerade innan han kom och la sig hos mig.

    Då jag tyckte att det var som jobbigast var då jag såg ut som en flodhäst (var höggravid).
    Jag såg honom vid datorn från sovrumsdörren då han trodde att jag sov.

    Om man som tjej kollat lite på porr själv så vet man att det inte är killarna man blir tänd på utan det kan trigga lite själva grejen att se två som har sex.
    Men om man inte är nöjd med sig själv kan man ju lätt se de där andra tjejerna som ett hot.

    Hur skulle det kännas att han kollade på porr om man faktsikt inte såg tjejen i fråga utan bara att killen gjorde det med någon (utan att se kroppsform eller något annat).
    Kanske skulle det också bli jobbigt?
    Att han tillfredställer sig själv utan dig?

    Är förhållandet lite upp och ner blir det mesta till ett mindre eller större hot.

    Att tillfredställa sig själv ska vara ok, gör någon det med bara sin fantasi vet ingen vad ha neller hon "kollar" på.
    Jag tror inte att det är just porrfilmen som är problemet utan att han gör det för sig själv.
    Jo, jag har ju kollat på porr själv förut, och inte fasen valde jag de videos med fula tjejer eller killar? Klart man vill kolla på snygga sexiga...
    Nej det skulle nog inte vara lika jobbigt alls, det är nog för att jag har så dålig  självkänsla som jag inte vill att han kollar på andra brudar... Så jo, det är porren/nakenbilderna som är problemet, att han tillfredsställer sig själv har jag självklart inget att göra med. 
     
  • Anonym (Sårad­)
    Äldre 1 Jun 10:29
    #19
    Anonym skrev 2012-06-01 09:24:35 följande:

    jag har aldrig fattat grejen me porr, varför ska de va ok att "alla killar" kollar på de?? jag kansek e gammaldags o pryd av mig i den frågan, men om nu tjejen mår dåligt av de varför ska de va ok för killen att kolla på de?? nä jag har fan ingen förstående alls för de killarna... hade jag varit i ett förhållande o gjort nåt min kille mått dåligt över hade väl jag försökt o låta bli o göra de de då om jag älskar honom..


    förstår dig fullt ut TS iaf!!


     


    Inte jag heller i ärlighetens namn. Ja må så vara, men då är jag lika gammaldags och pryd som dig då ;)
    Precis, om min kille skulle må dåligt över att jag kollade på andra sexiga män och börja jämföra sin k*k, muskler osv ja klart som fan att jag skulle sluta med det då! Jag är väl inte tillsammans med honom för att kolla på andra...respektlöst!!! 
    Tack för svaret! Kramar 
  • Anonym (Sårad­)
    Äldre 1 Jun 10:39
    #20
    Anonym (Vuxna människor) skrev 2012-06-01 09:45:49 följande:
    Har bara läst TS.

    Först och främst: Ni är två vuxna människor. Man bestämmer inte över vuxna människor, man äger dom inte. Man kan bara äga och bestämma över sig själv.

    Det blir ganska tydligt att du troligtivs är ung eller att du är oerfaren. Kanske är din pojkvän en av få du någonsin varit med.
    Jag ska berätta något som du kommer att uppleva som hemskt, men som kommer att hjälpa dig på vägen:

    - Man blir inte bara kär en gång. Man blir kär många gånger under en livstid. Man förälskar sig och då väljer man vad man vill göra med det. Vi funkar inte som så, att man bara kan bestämma att känslorna ska gälla för en. Däremot kan vi göra vad vi vill med den informationen. Jag skulle aldrig vara otrogen mot min man, men jag skulle heller inte lägga någon större vikt i om han eller jag fick känslor för någon annan - så länge det stannar där och man kontrollerar situationen.

    - Vill man vara otrogen så kan man vara det. Man hittar vägar. Det insåg jag när jag var någons älskarinna i två år. Där och då slutade jag oroa mig för sånt i förhållanden. För man har inte en chans i helvete att veta om något sådant pågår om partnern verkligen vill undanhålla det för en.
    Det enda man vet säkert är att det inte hjälper att misstro sin partner - tänk dig in i dennes situation.
    Min man vet att jag lämnar honom på stört om han är otrogen. Vi har nämligen redan gått igenom en otrohet, i början av vårt förhållande, och tagit oss igenom. Därefter är kvoten fylld. Om han skulle vara otrogen igen så är han det med vetskapen om att han då gör slut. Det ligger på hans ansvar.

    - Strippklubbar och porr. Jag förstår verkligen inte varför tjejer har något emot det här. Killar tycker det är otroligt mycket mer sexigt med sådant som inte är fullt så tillgängligt. Säg en tjej på krogen som har en genomskinlig svart blus så att man ser brösten och bh:n igenom - mycket sexigare. Så de här nakna tjejerna på film eller på strippklubb - det är bara för att det är lite "förbjudet" som det är roligt. Jag vet ingen kille som sitter och tittar på porr (ingen tjej heller för den delen) och tänker "ja, guuud vilken snygg tjej! Fan henne skulle man ta hem till mamma". Alltså - i bild finns ju oftast också en naken man. Då kunde man ju lika gärna resonera som så att han är bög eller att tjejer som tittar på porr egentligen är lesbiska...

    Jobba med dig själv. Det är inte någon annans uppgift att lösa de problem du har.
    Är det inte din nuvarande kille så kommer det att vara någon annan. Det är inte deras ansvar.
    Det enda du gör är att pusha honom ifrån dig, eftersom han skäms inför dig. Det är ditt beteende som skapar lögnerna, dina reaktoner på sådant han säger gör att han bestämmer sig för att det är bättre att ljuga. (Sen kan man inte alltid reagera så att det är trevligt för den andre, men man måste väga "att få veta" mot "att bli arg": För det inser man ju ganska snabbt själv, att om han alltid bara får tårar och skäll när han berättar något - även om han varit "dålig" så lär han ju sluta prata, varesig man vill det eller inte).
    Det är inte en bra plats att vara på, man måste få känna sig trygga hos varandra.  
    Ok, för det första - ung och ung, nja det skulle jag inte säga själv ;) Och oerfaren, nej, jag har haft x antal fler sexpartners än min sambo, men jag har väldigt mkt erfarenhet. 

    Så du tycker det är helt OK att någon av er skulle få känslor för någon annan? Låter ju helt absurt i mina öron.
    Vilket förhållande då...
    Angående otrohet, jo jag har också varit älskarinna, därav att jag ser hur lätt det faktiskt är att vara det, samt hur j*vla blåsta flickvännen/frun var... Och sånt vill jag inte vara med om själv!

    Ja, det är mitt problem. Men du tycker inte att ens partner har något ansvar alls? När han gör något som jag - rent ut sagt - mår förjävligt av?? Man är faktiskt två i ett förhållande. Ska jag bara jobba med mig själv och sen acceptera allting? Då kan han ju lika gärna få vara otrogen och sen ska jag bara tycka det är OK.

    *Det krävs två för att dansa tango...*

     
  • Anonym (Sårad­)
    Äldre 1 Jun 11:01
    #22
    Anonym skrev 2012-06-01 10:57:42 följande:
    Känns som om det inte spelar någon roll vad folk säger eller tycker så vidare dom inte håller med dig till fullo.. Det enda som nog skulle hjälpa är att ta tag i dig själv och arbeta med din tillit och självförtroende eller så får du fråga om det är ok att låsa in han utan någon som helst kontakt med omvärlden, tv, telefon och fantasier..
    Det var inte en massa påhopp om att jag är så dålig, har problem osv som jag ville ha slängt i ansiktet.
    Jag VET att jag har dåligt självförtroende och självkänsla, mkt väl ja.
    Samtidigt som jag  vet att jag inte tycker det är OK att kolla på någon annan.

    Jag ville mer ha lite råd och hjälp om situationen, men det kanske jag inte beskrev så bra....
Svar på tråden Tjejer med dåligt självförtroende - porr...