• Ettolr­ach
    Äldre 5 Oct 18:21
    16903 visningar
    20 svar
    20
    16903

    sex i lust och olust, ur en mans perspektiv part one p-piller

    Vill komentera där där med att män alltid har lust och alltid ställer upp. Jo tjena. Alla män har faktiskt inte lust jämnt, och för min egen del så tycker jag det är befriande när män kan erkänna att de inte är k å t a s e x maskiner jämnt och ständigt. Jag tror både män och kvinnor är mer än sina hormoner nämligen.

    Sedan håller jag fullständigt med hea. Har själv levet i ett förhållande där jag aldrig fick höra ett uppskattande ord. Aldrig "vad fin du är" när jag ansträngt mig extra inför en fest t e x. Aldrig ett "tack för den goda maten". Jag skulle sköta hemmet helt själv, jobba dletid och sköta studier och dessutom vara pigg och spännande älskarinna när helst han fick lust.

    Jag är nog inte ensam om att som kvinna tappa lusten av att aldrig få ett uppskattande ord eller tack för slitet med matlagning och annat.

    Idag lever jag med en man som alltid talar om och visar att han uppskattar mig, inte tjatar om mina 10 kg:s övervikt som den andre mannen ständigt gjorde, uppskaatar att jag anstränger mig med att laga god och bra mat e t c Idag är det då inga problem med min lust!

    P-piller kan påverka men själv tror jag att det handlar mycket om vilken uppskattning man får av sin partner.

Svar på tråden sex i lust och olust, ur en mans perspektiv part one p-piller