• Äldre 19 Apr 11:39
    4656 visningar
    26 svar
    26
    4656

    Hjälpa en oberest brud hitta drömresan?

    Om  du är ovan resenär så rekommenderar jag också att du åker charter. Är man ovan så inser man inte alltid att det är mycket som kan gå fel och bli tokigt. Något som man som van backpacker ser som en del av äventyret men det  verkar inte som det är äventyr och roliga historier som du är ute efter så jag håller med de ovan att charter is the way to go. Se till att transfer till hotellet och liknade ingår så är risken för besviklese mindre. Men jag rekommenderar ändå att du drar ner dina förväntningar på resandet innan dess för det är jobbigt att resa, det är inte säkert att det finns vatten i ledningarna när ni kommer fram (trots charter), man kan bli jätte hungrig och grinig då det oftast är väldigt lite mat på planet och det tar lång tid innan man är framme och då kanske restautangerna har stängt, man kan fastna länge i passkontrollen, man får kankse inte alltid rummet man begärt, rummet kan ha småkryp du itne är van vid här hemma, värmen kan vara oerhört påfresande när man iten är van etc etc. Jag vill inte låta negativ då jag älskar att resa och har rest runt nästan hela jorden men man ska vara beredd på att saker inte blir som man tror eller önskar och att detta är också en del av upplevelsen.

  • Äldre 26 May 17:16
    #18

    Grekland skulle jag rekommendera om ni inte vill åka långt. Jätte fina öar, stränder, god mat, soligt och prisvärt.

  • Äldre 26 May 18:55
    #21
    JuliBrud89 skrev 2012-05-26 18:47:02 följande:
    Ja jag har egentligen velat åka dit, men nu ær det ju "kris" dær och alla priser ær sækert skyhøga :(
    Nej då blir det ju tvärtom. Dyrt för greker men billigt för turister Grekland är också ett vänligt land om ni tar med er dotter, för hur länge ska ni vara borta? En vecka är en evighet för en liten 6-månaders (och er)
  • Äldre 30 May 16:37
    #25

    Groupon hade erbjudande idag inkl flyg och halvpension
     www.groupon.se/deals/stockholm/Blue-Diamond-Bay/6369712

  • Äldre 30 May 16:39
    #26

    Kanske inte så billigt men det beror på vad man är ute efter. Men bästa tipset är ändå att kolla de olika charterbolagen så kommer ni nog hitta nåt bra och i er prisklass.

Svar på tråden Hjälpa en oberest brud hitta drömresan?