• Aniara­4
    Äldre 19 Apr 11:41
    66168 visningar
    162 svar
    162
    66168

    Var reser/reste ni på bröllopsresa?

    Just på sommaren är det väl lite riskabelt att åka till Maldiverna, man kan ha tur men det är STOR risk för regn. Vi gjorde så att vi sköt upp bröllopsresan till november och åkte just till Maldiverna då. Det var egentligen inte heller optimalt eftersom monsunen vänder då och vädret är väldigt svårförutsägbart, och vi hade en hel del dagar med regn, men det gjorde inte så mycket. Det regnade kanske 1/3 av dagarna, var "sådär" 1/3 och var fullkomligt strålande solsken 1/3. Snorkla går ju bra även om det är lite disigt, så länge det inte regnar *gurgel*.

    Men för oss var det viktigt att komma iväg just i november, eftersom vi båda blir ganska låga av mörkret och rusket just då.

  • Aniara­4
    Äldre 15 Feb 23:09
    Acai skrev 2014-01-24 11:52:05 följande:
    Snälla, jag önskar verkligen att folk kunde bojkotta Maldiverna. Dom har sharialagar och ger våldtagna barn/småflickor spöstraff för att dom har haft sex innan äktenskapet. Det paradiset har en fruktansvärd baksida med massa skit. Välj Seychellerna i stället, hur underbart som helst!
    Vi var där före militärkuppen, under den tid då det var en demokrati om än en bräcklig sådan. Jag skulle också vara mer tveksam till att åka dit nu.
Svar på tråden Var reser/reste ni på bröllopsresa?