• Pyttsa­n
    Äldre 22 Apr 20:56
    8611 visningar
    12 svar
    12
    8611

    Frågor kring brudnäbb!

    Vi ska ha 2 näbbar, guddottern som blir 8 dagen efter bröllopet och hennes lillasyster som då är 4år. Funderarde också på uppgifter, men de får helt enkelt bara gå först in i kyrkan och den äldre av dem får hålla buketten under själva vigsel och ringbytet. Då håller lillasystern TVÅ små buketter, vilket var otroligt hederfullt uppdrag enligt henne själv. Oskyldig 

    När de går ut ur kyrkan får de var sin korg med ris som de får gå runt med, eller skicka runt bland gästerna. Deras föräldrar är ansvariga och det känns helt oviktigt för oss hur själva risutdelningen går till, men det är en lagom uppgift för åtminstone den äldre av dem.

    Sen har vi gett dem uppgifter innan bröllopet, guddottern kommer nu som då till oss efter skolan och hjälper till med pysslandet. Vi lagar egna kuvert och så vaktar hon vår dotter på 1år, så att jag kan göra annat pyssel. Mycket viktigt uppdrag!! Skrattande Den yngre samlar knappar som ska sys på servettringarna.  Och så har de fått i uppdrag att nästa gång de far till bibban ska de låna en bok om servettvikning och bokbindning.

    Så våra näbbar är väldigt engagerade. Prinsessålder, som sagt...nu är jag glad att jag frågade dem, hade inte tänkt ha näbbar, men de kommer verkligen att minnas det för livet! 

Svar på tråden Frågor kring brudnäbb!