• knyttan

    Två högst ovanliga efternamn, vilket blir bäst?

    Jag har ett väldigt ovanligt namn, som TS så är det bara vår familj som har det efternamnet + ett ovanligt förnamn = finns ingen annan i hela världen som heter som jag. MEN jag gillar verkligen inte mitt efternamn o har aldrig gjort.... Min blivande man vill ha kvar sitt, men kan tänka sig att ev ta mitt namn som mellannamn om JAG vill det (han vill eg. inte man kan tänka sig att göra det för min skull...)
    Jag tänkte först att jag bara skulle ta hans namn o slippa mitt "fula"... men nu har jag börjat vela, kanske kommer jag sakna det när det väl är borta?? Det är ju onekligen originellt... Min sambo heter Marelli (italienskt) och det är ju rätt fint, men inte så ovanligt direkt (hittade direkt flera st på FB som hade mitt förnamn + det efternamnet... Rynkar på näsan) och dessutom så kombinerar det inte så bra med mitt efternamn om man nu skulle ta båda.... Uäää vad svårt det är!!!

    För att svara på TS så tycker jag nog faktiskt att det är finast med dubbelnamnet.... Jag ser att ni precis som vi har dubbelinitialer Glad dvs S.S.A.A... men å andra sidan så känner jag själv att jag tänker att jag vill inte ha ett dubbelnamn, eftersom det just skulle bli rätt meckigt....

Svar på tråden Två högst ovanliga efternamn, vilket blir bäst?