Inlägg från: Aniara4 |Visa alla inlägg
  • Aniara4

    Tävla och vinn en kaffemaskin från Tassimo!

    Jag längtar till sommaren när det bara är att hoppa i träskorna, ta termomuggen och gå ner till badbryggan för lite kaffe med dopp!



    Vid Hellasgården i Nacka är kaffet lite dyrt och inte särskilt gott, men omgivningarna kompenserar med råge för det. Här sitter jag nybadad och våt i håret och ser ut över sjön där måsarna lär sina ungar att flyga.


    (Båda tagna med mobilkamera tyvärr, så kvaliteten är inte den bästa.)
  • Aniara4

    På familjens favoritrestaurang finns en skojfrisk servitör. Sist vi var där sa min mamma att hon ville ha en cappuccino efter maten. "Jag med", sa jag. Så efter en stund kom han med en kopp jagme.



    Jag kan ju tillägga att vi verkligen saknar en espressomaskin i vårt kök, och i smyg blev ganska besvikna över att vi inte fick någon i bröllopspresent fast vi på alla sätt försökte få familjen att förstå att det var något vi verkligen önskade oss. Kaffemostrar som vi är båda två!
  • Aniara4

    Det är inte heller fel att ta paus i planteringen av vårblommor på balkongen med en rejäl mugg kaffe i vårsolen. Och ställer man koppen bakom stolsbenet är det mindre risk att sparka ut den vilket jag annars är bra på!


  • Aniara4

    Jag har legat sjuk i fyra dagar, med både hög feber, halsont och förkylning, och så störtdiarré på det. En del i min närhet har antytt att det börjar bli dags att gå till doktorn. Jag har levt på vätskeersättning och inte druckit kaffe  sen i måndags. Och inte ens saknat det. Idag mådde jag lite bättre, så jag gjorde mig en kopp ändå. Men jag tyckte inte det var så jättegott.

    NU är det jag som ringer vårdcentralen! Nåt är allvarligt fel!

  • Aniara4
    sofiasmamma skrev 2012-04-13 10:13:55 följande:

    Tack!!


    Det kommer att bli perfekt eftersom vi valt att sova hemma på bröllopsnatten och ha en lyxig hemmafrukost!! :)


    Då passar det ju bra, grattis!
Svar på tråden Tävla och vinn en kaffemaskin från Tassimo!