• Elinor
    Äldre 2 Apr 13:52
    15073 visningar
    60 svar
    60
    15073

    Tävla och vinn en kaffemaskin från Tassimo!

    För mig innebär att dricka kaffe att stanna upp. Vare sig det är under morgonstressen, på fikarasten eller under en shoppingtur på stan brukar jag ta en kopp kaffe för att varva ner. Samtidigt som jag får en välbehövd paus hinner jag dessutom njuta ordentligt av den goda smaken! 



    I fjol sommar tågluffade jag genom Europa, och ett av mina stopp på resan var Berlin. Där hittade jag ett fantastiskt mysigt kafé, Le Johann Rose, som serverade oerhört gott kaffe. (Morotskakan med nötter som syns i bakgrunden höll även den hög klass.)
  • Elinor
    Äldre 11 Apr 22:26
    #30

    Som jag skrev i mitt förra inlägg älskar jag kaffe för att det betyder avkoppling för mig. Ett av mina bästa kaffeminnen är från min förra födelsedag, då jag efter att ha stressat hem från jobbet fick se min sambo som dukat upp en picknick på vår innegård. Det var en så härlig överraskning! Jag fick sitta ner i solen i lugn och ro och dricka mitt kaffe, istället för att (som jag trott) skynda mig in och börja förbereda middagen. 



    Den fina termosen med läderhölje hade han köpt till mig i present och fyllt med rykande hett kaffe. Det gjorde mig så glad och tacksam, och födelsedagen blev i övrigt en jättefin dag!
Svar på tråden Tävla och vinn en kaffemaskin från Tassimo!