• livet är bra fint ändå
    Äldre 30 May 18:45
    30653 visningar
    27 svar
    27
    30653

    Vigsel i Stockholm stadshus

    Jag hoppar in här! Vi gifter oss i juli i stadshuset med våra föräldrar och en mormor. Jag har en kort brudklänning och han kommer ha någon typ av kostym :) Sen har vi bokat bord på Rival, var där och åt och det var gott och lagom fint (inte så man kände sig stel och vilse liksom). De hade även några runda bord med soffa runt som blev lite avskilt som ett bås typ. Så man inte sitter mitt i restaurangen och känner sig utstirrad.

    Mina största bekymmer just nu:

    -Bukett? Tycker det är så dyrt! Och så tänker jag att den mest är ivägen, behöva hålla i den hela tiden. Och vad gör jag med den sen på restaurangen? Ångrar man sig om man inte har en bukett? Ser det fult ut på bilderna utan? Hur tänker ni?

    -Varifrån fiskar man upp ringarna när det är dax att växla dom? Har ingen tärna eller bestman. Känns lite sådär om mamma eller svärmor skulle krångla sig fram med dom... och vad ska man ha dom i? Asken dom kom i från början? Det är ju liksom ingen jättepublik som ska titta på, men undrar hur det ska gå till rent praktiskt. 

  • livet är bra fint ändå
    Äldre 10 Jun 12:51
    #22

    atsw: Är du gift nu? :) Berätta gärna hur det var! Vem höll ringarna? Hehe. Och gick det bra att plocka ihop en vanlig bukett i blomsteraffären utan att det blev en riktig, dyr brudbukett?

Svar på tråden Vigsel i Stockholm stadshus