• Äldre 16 Mar 20:57
    58022 visningar
    354 svar
    354
    58022

    April 2013

    Ja ni har nog rätt, rosa skor blir nog finast. Såg ett par fejkvarianter på hm så kanske blir dem med tanke på att vi ska köpa 4 par :) blev provsminkad igår också, blev bra även om jag nog inte riktigt förmedlade exakt vad jag tänkt mig i sminkväg, som tur är är det en kompis till mig så vi kan testa igen nån dag :) hon var ruskigt duktig iallafall så jag tror nog att det blir bra :)

  • Äldre 23 Mar 08:18

    mariath: vad tråkigt med farmorn, hoppas det går bra! 

    ja här börjar det närma sig :)

    Nu är allas kläder klara, skorna inhandlade (det blev de rosa till de små och svarta till de större)
    Beställde brudbukett igår. Ska ha en romantisk bukett som går i rosa, med ljusrosa David Austen rosor i, och så fick hon fria händer med att ha i annat som "livar upp" den lite så att den blir lite busig utan att vara alldeles för yvig.

    Köpte ett geléset med naglar igår och gjorde på mig själv. Tänkte att jag testar hur det ser ut. Och det blev faktiskt fint så jag kan nog göra en ny omgång av det som finns kvar till dagen D eftersom det var så mycket i paketet.  

    På måndag ska jag till frisören och fixa utväxten, och då kanske vi bokar tid för provuppsättningen också. Känns som att det börjar vara hög tid för det! :)

    Just ja, jag vann en hotellövernattning via jobbet, så jag har nu kollat och fick uppgradera det vanliga dubbelrummet till bröllopspaketet med tvårumssvit och bara betala mellanskillnaden, så då betalar jag bara 1600 kr för rummet med rosor, bubbel, macka, sen utcheckning mm. Sa inget till sambon ännu, tänkte att ha kunde få en glad överraskning över vår uppgradering av rum

    Middagen på kvällen är bokad och klar.

    Sminket är inhandlat och provsminkad av min kollega som är make up artist i botten.

    Och idag ska vi baka macarons till bröllopet. Vet inte riktigt hur jag tänkte med att göra långa naglar först och SEN baka, men jaja :)  

  • Äldre 23 Mar 18:58

    mariath: men droppe är väl fint till din klänning? Du har den ju dessutom inte hela tiden i handen utan egentligen bara till kyrkan. Smyckena på klänningen syns väl ändå? 

    jag är inte heller särskilt brun alls utan rätt ljus i huden, däremot så har jag ju redan foundation och allt i min hudton och jag vete sjutton om hon som sminkar mig ens har i någon mörkare färg som skulle bli helt rätt, så jag tror jag hoppar det faktiskt. Dessutom är min sambo också väldigt ljus i hyn så det känns som att det bara ser konstigt ut om jag är uppenbart "solariebränd" medan de andra ser mycket ljusare ut.  

  • Äldre 24 Mar 12:16
    lordoz skrev 2013-03-24 10:44:46 följande:
    Hejsan alla!

    mariath: Vad tråkigt! Hoppas att hon mår bättre??

    Vad kul det är att läsa om era framsteg.. Det känns som om ni alla har kommit så mycket längre än vi... Här står allt och stampar och jag börjar inse hur lite tid det är kvar... AHHHHHHHHHHHHHHHHHH

    Vi har tagit in pris på kött, men inte bestämt vart vi ska beställa ifrån... Stolsdynor pågår, och samma sak med dukarna. Alla är klara utom en faktiskt... och det känns skönt!

    Bildspel till bröllopet är inte påbörjat än (Ojdå!!)

    Han som skulle spela och sjunga på bröllopet backade ur för han hann inte.. Så vi är tillbaka på att ha spotify, men då är frågan vad vi ska ha för musik!!!

    Festhäfte och vigselhäfte är inte påbörjat. Upplägg för vigseln är inte klart...

    Vi har inte bokat serveringspersonal eller fått tag i drickakyl...

    Dock har vi köpt musikanläggning och gjort klart spellistorna på spotify till festen (och efterfesten hemma hos oss)... Så det känns ju skönt..

    Sambons kostym och skor och allting är inköpt. Bara en slips som vi behöver hitta som matchar mig..

    Min klänning är hos sömmerskan! Den passade ju inte!!! Ska dit på provning på tisdag, då hon ska ha tagit bort ärmarna och gjort armhålen större! Så ska vi diskutera nya ärmar då...

    Paniken kommer och går... Hade varit skönt att varit klar med mer... Men å andra sidan så vet jag att vi löser det...

    Nu är det väl bara dessutom att inse att vi kommer gifta oss med snö, ishalka och -5 grader.. Så får fundera ut fina vigselplatser som fungerar i den väderleken...
    vad typiskt med klänningen :( 

    ang drickakyl, kan ni inte ha en stor balja med massa is i bara? Vet att ma nbrukar kunna köpa massa is på tex MDonalds 
  • Äldre 25 Mar 10:47
    Stoxoz skrev 2013-03-25 07:32:00 följande:
    Till bland annat min student hade vi en stor balja med is (från McDonalds) som vi hade massor av dricka i. Ser härligt ut och drycken håller sig kall. Nackdelen är såklart att flaskorna blir blöta och etiketten glider av...

    Igår fick jag träffat floristen, så nu är det beställt blommor till brudbukett, corsage, tärnbukett och blommor till bord och kyrka. Skönt med ännu en sak man kan bocka av på "att göra" listan.

     
    kul med blommorna :) 

    lordoz: jo det är sant förstås. det går ju att ha en vit kökshandduk hängande så det bara är att torka av men det är klart, det kanske inte är det ni tänkte er och som storxoz sa så kan ju etiketterna glida av (om ni har flaskor vill säga)

    här hag jag roat mig med att testduka. det ska ju till en ren duk, mer godsaker, färska blommor. men ja.. nåt sånt här iallafall

  • Äldre 25 Mar 10:51

    något irriterande var dock att jag ju hade kommit på den fantastiska idén att sy fast spetsöverdelen på klänningen eftersom den hela tiden halkar omkring. plus ta bort knapparna i ryggen. sagt och gjort, jag tyckte att jag var jättenoga, nålade och hade mig. 
    sen så sydde jag fast hela utan att testa den emellanåt då jag trodde att det ju säkert blev rätt

    så inser jag att jag har sytt fel i ryggen och måste sprätta upp minst hälften och göra om Det enda positiva var att jag iallafall kan se att min idé blir mycket bättre än hur det var när jag köpte den.

  • Äldre 25 Mar 20:41

    Storxoz: tack jo jag blev jätteglad när jag hittade ljusen. De gjorde ju halva dukningen :) Ang klänningen kändes det ju himla typiskt. Pausar från det idag och tar nya tag med att göra klart den imorgon istället.
    var hos frisören idag och fixade utväxten idag också o pratade igenom håruppsättningen. Blev så nöjd med färgen på håret, gick dit i oktober för första gången efter att ha misslyckats med mina slingor hemma och färgat det brunt i ren desperation. N är det "naturligt" blont i rågblonda slingor. Blir en klassisk svinrygg med rätt mycket tupering uppe på hjässan.

  • Äldre 25 Mar 22:24

    Tant gredelin: tack så mycket :)

  • Äldre 27 Mar 20:43

    samma här, känner att det verkligen börjar närma sig med stormsteg :) 
    har inte alls tänkt på det här med kläder inför fotograferingen. Om det är skitkallt kansek man skulle hitta en kofta som matchar sambons slips förstås
     

  • Äldre 29 Mar 08:35

    Vad kul att prästen var bra :)

    Vi gifter ju också nästa helg. Igår fick sambon sin ring, den var ju i fel storlek först. Han fick nog lite mer bröllopsnerver nu när ringen väl fanns här, att det blev så påtagligt att vi fakiskt om en vecka är gifta!

    Och i övrigt så är det inte så mycket kvar. Ska fixa naglar dagen innan, måste köpa en vit "näsduk" att ha i brsötfickan på hans kavaj. Och så ska jag köpa lösögonfransar. Sen så är det genrep i kyrkan på torsdag.
    Måste ringa till kyrkan och kolla när jag får nycklarna till lokalen också, samt hämta ut kronan.

    Sen är det bara tårtan kvar, och den har jag gjort bottnarna till redan, så fyllningar och dekoration blir på torsdag och fredag.
    Ska även göra en sats Macarons men dem gör vi imorgon.

    Satt och lekte lite med sambons nya kamera igår och fotade våra ringar. 



     
  • Äldre 29 Mar 08:36

    bokade en massage till sambon också dagen innan. Han har jobbat över massor senaste tiden så tänkte att det nog inte är så dumt med en helkroppsmassage. 
     

  • Äldre 29 Mar 23:59
    Stoxoz skrev 2013-03-29 17:54:18 följande:
    majja - vad omtänksamt av dig att boka en massage åt din blivande. Kanske kan få honom att komma ner i varv och slappna av.

    Gillade bilden med ringarna otroligt mycket. Kul ide med bokstäverna där bak... Är det från alfapet? 
    japp, vi spelar wordfeud rätt mycket så jag kom på att vi ju hade ett alfapet hemma :) 

    jo jag hoppas det, tror han blir glad. och såär ju själva bröllopsdagen en "piffdag" för bruden så det känns som att han glöms bort lite i det då han tog på sig att hämta smörgåstårtan tex. Så då tänkte jag att han får lite lyx inför iallafall.  
  • Äldre 30 Mar 20:53

    lordoz: vi tänker också lite så, även om vi nu inte är så många. att det blir som det det blir. Kläderna är klara och en tanke över hur vi tänkt men om något blir annorlunda så dör vi ju inte av det :) 

    Hade förresten en mardröm inatt om bröllopet.. är väl för att det närmar sig.
    Först så skulle en bekant till mig (som inte alls jobbar som frisör i verkliga livet men i drömmen var han en superduktig frisör) göra mitt hår några nyanser ljusare samt bleka utväxten. I drömmen gick håret av och utväxten blektes inte alls, så jag hade 4 cm långt råttfärgat hår med bleka toppar.
    Så jag kunde inte alls vara fin till bröllopet med håret iallafall, och så kommer vi till kyrkan. Av någon underlig anledning är det fel kyrka, en ful tegelbyggnad med en pool inne istället för bänkrader. Min bästa vän och barnen satt ute i foajén istället för att se oss då vi inte fick plats och det fanns ingen kantor som kunde spela.

    Tydligen hade jag i sömnen fräst till sambon "du förstört mitt hår!!"

    haha börjar bli lite pirrig inför vigseln :-P  

  • Äldre 1 Apr 22:00

    Storxoz: haha ja man drömmer allt möjligt dumt nu :) Hoppas din blivande inte blir sjuk nu då.

  • Äldre 6 Apr 01:56

    Hej :) jag har nog lite bröllopsnerver nu. Kan inte sova...alls. Så tänkte att BT kanske kunde trötta ut mig lite :) dagen började med dekorering av tårtan.., vilket inte alla blev som jag tänkt men den funkar och den är väldigt god.

    Runt lunch kom min syrra och plockade upp mig så jag fick hjälp med alla prylar som skulle till biblioteket vi ska vara i efter vigseln. Väl där fixa och dona jag i ett par timmar, hem igen. Stryka skjortor, hämta ungarna på dagis, hämta brudbuketten.

    Bada ungarna, plocka ihop lite grejer för imorgon, sydde in en sak på brudklänningen som jag störde mig på. Sen pilla jag med mina naglar och gjorde en geleförlängning här hemma. Och ja, det var nog allt. Har varit lite att stå men inte så pass att man inte haft koll eller inte orkat med eller så. Nu har jag mest svårt att varva ned. Men men, får väl försöka :) god natt o lycka till imorrn!!

  • Äldre 7 Apr 13:04

    Vi gifte oss igår och har inte fått några foton än, bara en mobilbild i kyrkan. Så en bättre bild kommer :) 




  • Äldre 7 Apr 23:19
    Stoxoz skrev 2013-04-07 21:28:08 följande:
    Härlig bild majjja, du ser lycklig ut! Vi gifte oss också igår, men det tar nog en litet tag att smälta alla intryck. Vilken fantastisk dag vi hade. Majjja, blev er dag som i tänkt er?
    ja verkligen. Över förväntan. Det blev ingen stress alls vilket förstås var skönt, solen sken hela dagen och ja allt var verkligen underbart :) 

    Vad blev det för klänning nu igen för din del? Är så nyfiken på bilder, och grattis såklart!  
  • Äldre 8 Apr 23:12

    storxoz: vad fint!! vilken underbar bild på stranden också. 

Svar på tråden April 2013