• Äldre 18 Nov 18:58
  39676 visningar
  354 svar
  354
  39676

  April 2013

  Jag har redan köpt min klänning. Och jag valde att köpa en som satt bra nu. Min tanke är att jag i alla fall inte ska gå upp i vikt. Utan i så fall ner något kilo, och i så fall går den ju att lämna och få insydd. Det är inte kul att köpa för tajta kläder och känna kravet att man måste gå ner i vikt.

 • Äldre 19 Nov 20:31

  Nu ligger alla våra inbjudningskort i sina kuvert, det ska bara sättas frimärke på, sen kan de läggas på lådan. Har ni andra fått iväg era inbjudningar? Eller ni har kanske skickat save the date kort?

 • Äldre 22 Nov 20:03

  Lordoz - låter inte alls som en dum ide.... Kan bli hur mysigt som helst

 • Äldre 22 Nov 20:04

  Majja - det var väl en bra lösning att få chans att fika/fira med dem som närvarat under vigseln.

 • Äldre 19 Dec 20:41

  Det verkar som om det händer mycket för de flesta nu. Vi träffade en fotograf igår, hon var jättetrevlig och kändes duktig. Bilen som ska ta oss mellan kyrkan och festlokalenär bokad. Nu funderar jag på att skicka in papperna om hindersprövning, har hört att det kan ta lite tid innan man får tillbaka det. Och vi gifter oss den 6/4, så det är ju mindre än fyra månader kvar. Har ni bokat frisör, eller ska ni fixa er själv?

 • Äldre 20 Dec 19:28

  SammySally - vi har inte riktigt bestämt oss för vilket paket vi ska ha än. Hon har fyra olika paket, beroende på hur många timmar man vill att hon ska vara med. Vi funderar nog på 3h eller 5h. Tre timmar går på 5500kr och 5h på 7800kr. Hur har ni gjort med fotograf? Har läst många som skriver att är det något man ska lägga lite pengar på så är det fotografen... Samtidigt vill man inte lägga hur mycket som helst. Och under själva festen, tror vi att våra vänner och släktingar kan ta bilder.

 • Äldre 26 Dec 13:24

  God fortsättning till er alla!

  Lordoz - jättesöt klänning. Hur gick det för dig när ni pratade med din bror? Ville han vara er fotograf?

  Vi har väl inte fått så mycket planering gjord de senaste dagarna. Men lite blev gjort i förra veckan:
  Vi bokade hotell till oss för bröllopsnatten. Och så har vi bokat bil som ska ta oss från kyrkan till festlokalen.

  Min blivandes syster är jätteduktig på att baka, så vi har frågat henne om hon skulle vilja baka tårtan(tårtorna). Har ni några bra förslag på någon god fyllning? Jag är inte så glad för tårtor med grädde, men älskar choklad. Så tips mottages tacksamt.

   

 • Äldre 26 Dec 16:48

  SammySally - försök leta runt på nätet efter fotografer som inte har fotograferandet som heltidssyssla. De är oftast lite billigare. Vi hittade i alla fall en fotograf som verkar väldigt duktig, och som är bra i pris, eftersom hon mer har det som hobby. 

  Nej, det finns verkligen mängder av ideer och saker man vill göra. Men det gäller att kyla ner sig lite och tänka efter på hur mycket som är rimligt att man orkar, hinner och har råd att göra.

  Har ni fått prisförslag från frisör/makeup? Hur mycket tar de betalt?

  Har ni börjat titta på blommor/brudbukett?
   

 • Äldre 31 Dec 10:15

  SammySally det är inte lätt med alla tekniska finesser. Och för min del, som ofta skriver från en ipad, kan inte anväda mig av citera. Och jag kan inte heller göra radbyte. Vet inte varför det inte funkar. Fisör/smink har jag inte rktigt tagit tag i ännu, får väl göra det nu efter nyår. Känns som om man avstannat lite i allt planerande och fixande nu när det varit jul. Dt jag funderat på sista dagarna,är vilka blommor som finns ute i naturen i början på april?! Jag undrar hur långt tex krokus och pärlhyacinter kommit, någon som vet? LORDOZ vi är väldigt nyfikna på att se din klänning, om du känner dig bekväm med att visa den. Och vad pysslig du är. Visa gärna bilder, m du vill, så kanske man kan bli lite inspirerad.... Gott nytt år till er alla!! Vi ser fram emot ett spännande år.

 • Äldre 31 Dec 18:59

  Vad fin den är! Skulle du gå ner är det säkert inga problem att sy in det. Det är bättre det är på det hållet, än att den inte skulle passa... Nu ska vi äta nyårsmiddag med sambons familj :)

Svar på tråden April 2013
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.