• Aniara­4
    Äldre 15 Mar 16:05
    11831 visningar
    64 svar
    64
    11831

    Budget bröllopsresa?

    Det finns ett antal sajter med rabatterbjudanden där man kan hitta hotell i hela världen till bra priser ibland. Kan vara värt att hålla lite koll, och när det dyker upp något kolla om det verkar bra och om det går att få billiga resor dit. Groupon har haft mycket hotelldealer sista tiden, men det finns även Lokaldealen (MSN), Let's deal, och en massa andra.  Det är ju också ett bra sätt att få förslag på ställen man kanske inte alls hade tänkt på själv.

  • Aniara­4
    Äldre 18 Mar 10:02
    #46
    Silent Ninja skrev 2012-03-18 09:08:12 följande:
    Det blir ännu billigare om du letar på endast flygresa och sen bokar hotell själv via nätet! Resebolagen tar ut en hutlös summa för att göra detta enkla åt dig ;)
    Ja, så brukar vi göra när vi reser. Letar reguljära flygbiljetter på Skyscanner eller liknande, och letar hotell separat via olika hotellsajter (booking, hotels, tripadvisor, och vanliga googlingar). Man kan roa sig med att kolla upp samma hotell som resebolagen har och se vad det kostar om man bokar hotell och flyg själv. Dessutom. Sen kollar vi förstås upp hotellet innan på Tripadvisor. Man kan också googla hotellets namn tillsammans med ord som "problem" för att se om någon har skrivit om det.

    Häromåret åkte vi till Teneriffa och fick ett superbra pris på ett femstjärnigt hotell som inte fanns hos resebyråerna i Sverige (tror Thomas Cook åkte dit). Nackdelen var att det inte var direktflyg utan vi fick byta i Madrid, men är man snål så är man! Guld i mun
Svar på tråden Budget bröllopsresa?