• Äldre 15 Mar 15:14
    11713 visningar
    64 svar
    64
    11713

    Budget bröllopsresa?

    Vår bröllopsresa.. vi åkte ca 15mil söderut, stannade ca 1 timma och kom hem med en hundvalp ;P haha


  • Äldre 15 Mar 15:46
    #7
    M o J 2012 skrev 2012-03-15 15:21:23 följande:
    Oj så det kan gå! Va det fint där?
    Vi gifte oss i augusti, bokade valpen i oktober och hämtade den i december :) Vi hann spara ihop ca 20 000kr (fick 10 000kr av farmor i arv efter farfar under hösten) och vi tänkte då antingen spendera det på en resa eller så köper vi en hund som vi velat ha i flera år. Eftersom ingen av oss tycker om att resa, jag är bla extremt flygrädd, så valde vi hunden :)

    Haha nu var ju inte detta så väldigt relevant för denna tråden kanske, men vi valde en lite annorlunda "bröllopsresa" iaf :P Och ja, det var väldigt fint där faktiskt :)

    Jag hoppas att du får många bra tips på resor. Jag kan tipsa om Polen. Har inte varit där själv, men hört väldigt mycket gott om det. Annars Skottland, det är också en favorit bland människor i vår närhet iaf :)
  • Äldre 15 Mar 21:30
    #29
    M o J 2012 skrev 2012-03-15 18:46:44 följande:
    Tycker ni gjorde helt rätt i att köpa en hund för pengarna ist! Tack för att du delade med dig!
    Vi har dock ingen längtan efter några djur så vi kör på en resa utan att köpa det!

    I Polen har jag varit för hundra år sedan på en tjänsteresa, va då i Wroclaw. De va rätt ok där då, MEN maten va inte god. Hoppas det är bättre där nu!

    Ja Skottland kanske skulle kunna va nåt!
    Haha ja, det är bara vi som är galen i djur. Har två katter och en hund, låter kanske inte så mkt, men vi har även dotter och bor i en hyffsat liten lägenhet mitt i stan :P Jag förstår helt och hållet att andra väljer att resa :)

    Ah okej, jag vet inte exakt vart de som jag pratat med har varit, men de sa att det var otroligt vackert och romantiskt där iaf :) Vet inte om de ens nämnde maten :P Skottland är väl samma sak, de som varit dit tycker naturen är helt fantastisk och att det är väldigt romantiskt även där. Många återvänder år efter år. Det är ju dock kanske inte så mkt bad och sol :P

    Rom vet jag att min pappa är väldigt förtjust i, han tycker det var toppen där. Själv tyckte jag väldigt bra om Barcelona. Maken gillar Paris :P Finns ju så otroligt många resmål.

    Ni ska nog hitta er ett resmål som passar :)
Svar på tråden Budget bröllopsresa?