• CSAN

    Tablett-missbruk

    SODA och andra...

    Jag heter Camilla , fyller snart 40 och har missbrukat vanliga treo i 23 år, min dags konsumtion är uppe ca 18 om dagen.

    300mg salicylsyra per dag kan vara skadligt, min dos är 9000, så alla symptomen på skador kan inte vara fel (:

    Jag har nu äntligen inte bara fått hjälp utan är 100% motiverad att sluta och jag är livrädd, ett liv med denna kompis ska nu ta slut.
    Hela mitt liv styrs av tillgång till tabletten, semester etc, mitt äktenskap knakar då jag tappat sexlust och stundom livslust, man blir apatisk och nästan känslokall.

    Som hjälp till att sluta ska jag få akupuntur för att lindra abstinensen, samt vecko kontakter med sjuksyrra och vid behov även läkare.

    Jag lägger ut min mail adress för kanske finns det fler som VILL sluta men inte har direkt stöd, kanske vi kan hjälpa varandra över hindren med stöd ,tips och bara med mänsklig värme.

    Stå på er // Camilla

    svahnstrom@comhem.se

  • CSAN

    Hum, glömde ju nämna varför jag äter så många treo !
    Som de flesta här så har jag daglig huvudvärk, en värk som idag enbart är frambringad av tabletterna, det är något jag lärt av att läsa om detta på nätet, dagens tablett ger morgon dagens huvudvärk....

    För mig var huvudvärken ett symptom på själslig smärta som jag gud ske pris och vare lovad nog har fått kläm på idag efter tre års terapi....så nu ska jag bara sluta äta piller...

    Camillson

Svar på tråden Tablett-missbruk