• deiane­ira
    Äldre 28 Oct 17:00
    23000 visningar
    36 svar
    36
    23000

    Tablett-missbruk

    Soda, jag lider också av konstant kronisk huvudvärk och har gjort det i 19 år nu. Ingen har nånsin kunnat säga varför jag har ont. Det finns ingen behandling, varken traditionell el alternativ, som jag inte genomgått och INGENTING har hjälpt överhuvudtaget Tandläkare, optiker, akupunktur (5 olika behandlare!), akupressur, TNS, Feldenkraismetod, avslappning (ger bara mer ont!), träning (jättejobbigt när man har ont men jag försöker verkligen!), smärtkliniker, sprutor i triggerpunkterna, neurologen på Akademiska sjukhuset i Uppsala, specialister i Sthlm etc etc...You name it, I've done it.

    Precis som du var jag beroende av mängder av starka tabletter och till slut var jag tvungen att sluta med dem. Avgiftningen tog ett år och det var ett helvete.

    Jag har varit sjukskriven i långa perioder pga min smärta och är det nu igen. Det senaste året har värken bara blivit sämre och sämre. Vet inte ens hur det känns att inte ha ont i huvudet eftersom jag har det jämt och ständigt. Varje dag måste jag lägga mig och försöka sova en stund för att jag ska slippa känna hur ont jag har.

    Nu går jag i samtalsterapi hos en psykolog och har börjat äta mer mediciner igen för jag står inte ut annars. Det är inte alls bra men vad ska jag göra, det är ju helt omänskligt att ha så himla ont hela tiden!Har fått en medicin som heter Teodal och funkar som morfin och minskar smärtimpulserna till hjärnan, men dem kan jag bara ta när jag har som ondast eftersom de är beroendeframkallande.

    Jag vet inte vad som kommer att hända, kommer min huvudvärk nånsin att bli bättre ? Om samtalsterapin kommer att hjälpa är ju väldigt svårt att sia om, men mina förhoppningar är inte höga eftersom inget har hjälpt hittills.
    What a life

Svar på tråden Tablett-missbruk