• Princess

    Tablett-missbruk

    SODA

    Det har kanske later dumt men det var nastan "Lite skont" att lasa ditt inlagg eftersom jag inte trodde att det fanns nagon annan dar ute....

    Jag har under 3 ar tagit paracetamol och ibruprofen dagligen. Jag har varit hos ett antal doktorer och undersokt det mesta man kan undersoka.

    Jag borjar forsta hur det fungerar nu och min kropp fungerar sa att om jag stressar (vilket jag gjorde enormt mkt innan brollopet) far jag migran direkt. Sover jag inte ordentligt (ca 7 timmar per natt) far jag huvudvark/migran.

    Efter brollopet foljde 6,5 vecka av somntabletts atande eftersom jag inte sov overhuvudtaget och de hjalpte inte -sa givetvis annu mer huvudvark.

    Doktorn skrev ut CO PROXAMOL (som innehaller distalgesic) som man inte bor ta mer an 3 ggr i veckan. De fungerade sa dar. Fick ngn annan recetpbelags tablett ocksa som inneholl CODEINE som ajg nu efter 1 ar inser att jag inte tal - sa alla krakningar jag hallt pa med kommer darifran.

    Och ja min man ar JATTE ARG pa mig "du maste sluta med tabletterna - du kan inte halla pa sa har for resten av livet -sluta nu!!. Han blir arg om jag tar nagonting nu.

    Till saken hor att jag:

    *ar oerhort halsosam
    *roker inte
    *MOTIONERAR valdigt bra och ofta
    *dricker inte koffein efter 3pm
    *dricker inte mangder med alkohol

    sa varfor dessa huvudvarkar??

    Personligen for mig ar de kombinerade med stress. Definitivt. Nu borjar livet bli lite lugnare nar brollopet ar overstokat och man borjar fa lite distans. Men EN LITEN sak kan nu stressa mig och sa kommer varken direkt och sa kan jag inte sova och sa blir det varre nasta dag.

    Har dock haft en mycket bra vecka nu (ta i tra) och var sjuk skriven forr forra veckan for att kunna sluta med somntabletterna.

    Det ar ett litet h*lv*t*. Men var stark SODA! Var stark! om du ar nere pa 8 treo om dagen - det ar val super bra. Det ar val den maxade rekommenderade dosen pa paketet??

    Om ett tag kanske du kan varva ner till 6 om dagen??

    Lycka till Soda - det kommer blir battre.

    Kram fran P ;)

Svar på tråden Tablett-missbruk