• Lejonh­järta
    Äldre 19 Apr 19:45
    145772 visningar
    1134 svar
    1134
    145772

    28:e Juli, nån mer?

    En till blivande brud den 28 juli!
    Har just läst igenom tråden, mkt snygga skor och klänningar och vilken bra idé med toalett korgar, hade dom på det sista bröllopet jag var på och det var mycket uppskattat av mig som gäst! :)

    Här blir det en intim hemma vigsel i vår lummiga trädgård med endast närmsta familjen, ska skaffa ngn typ av båge som ska kläs med grönt och vilda blommor. Den ska vi ha över eller bakom oss eller hur det nu blir... Hoppas ni förstär tanken..  

    det som är fixat är;
    hindersprövning och namnbyte
    bokning av vigselförättare
    inbjudningskort (nästan klara)
    ringar beställda
    skor till mig
    kläder o skor till honom
    toalett korgar (såklart)
    har bestämt mat och dryck och efterätt

    men paniken sprider sig för jag vet inte vad jag ska ha för klänning!!!!! :O
    Vill ej ha ngn traditionell vigselklänning, behöver inte ens vara vit, och just det gör det hela så svårt, är dessutom inte helt hundra nöjd med kroppen efter två barn tätt så bvet inte ens var jag ska börja!! HJÄÄÄÄLP!
     

  • Lejonh­järta
    Äldre 20 Apr 07:01

    Tack, Paet! Ska kolla lite idag, börjar ju komma våriga och somriga klänningar!! Men är lite halvt panikslagen måste jag erkänna!! ;)
    håller igen på mat, samt ersätter mål med modifast och har börjat promenera och det är i hälsosyfte överlag, ingen hetsbantning för bröllopet.... jag har med gått ihop endel... 4 kg hittills men har rätt mycket o ta av om du förstår. är väldigt magig.... :/

    och äppelformad... ngn som vet vad för modell som är mest gynnande för äppelform?!

    Hur går det för allla i planeringen?
    Ha en fin dag och en skön helg nu till er alla!!! 

  • Lejonh­järta
    Äldre 1 May 20:27

    Hej igen tjejer!! Hur går det för er, jag har inte vart inne här på ett tag nu... liksom bara inte blivit så...Jag har nu beställt min ring med... Min blivande är i valet och kjvalet om han eventuellt ska ha en tunn guldring till men har så svårt att betsäämma sig. Hur görera blivandemän?Vore skoj o höra!?

    Senär det ff klänningspanik här... allt e ordnat i ptincip, föritom vad jag ska hapå mig... (kommer inte ha treditionell brudklänning) Har beställt två fina från bp som jag väntar leverans på så håll tummarna nu goingar!! Att åt minstone en är som handen i handsken.... =)

    Hur går det för er andra i planeringen.... När tänker ni skicka ut inbjudan? Jag funderar p¨till 1 juni... Vad tror ni om det?? 

  • Lejonh­järta
    Äldre 3 May 12:19
    Syllis 2012 skrev 2012-05-02 09:53:36 följande:
    Jag håller tummarna för dina klänningar. Glad

    Min mb2 kommer bara ha sin förlovnings ring.

    Menar du inbjudningarna till bröllopet?
    Ja jag menar inbjudningarna till bröllopet... :) 
    Min kille är ff i valet o kvalet så vi får se... Mina ringar är bestämda iaf, väntar på leverans o är väldigt spänd... Har en bred8 mm vitgulds, ska få en enstens till som jag bärvid speciella tillfällen och en evighetsring som jag bär alltid till förlovningsringen.... 

    Klänning har jag hittat på bonprix nu. väntar leverans åp två olika men båda med inslag av leopard mönster då det är så himla mycket "JAG" det bara kan bli. Ska bli spännande o se hur de sitter.... Hoppas hoppas nån av de tvåfunkar... Tack för omtanken, Syllis 2012! :)

    Hur går det för er!?SMart med sån burk till godis buffen, det skajag med ha! har tre likadanatomma som bara står o skräpar! =) hade jag inte kommit på själv så tack för tipset! 

    EmeliKarlsson; SUUUUPER fin ring, förstårduär nöjd! :) 8 max ska det va. INTE tio! :/

     
  • Lejonh­järta
    Äldre 3 May 18:57

    JÄTTEFIN Syllis! =) Jaha... ja det kanske är sent då? Kanske ska dra ut dom tidigare, hur har ni andra gjort+!? 

    Hur brukar man göra? (Inte för att det finns ngt rätt eller fel men.... A, Ni fattar...)

    de e ju inte varje dagman gör sånt menar jag... =)
     

  • Lejonh­järta
    Äldre 11 May 19:11

    hej igen alla fina blivade bruds! 
    Var ett tag sen jag var här sist... =)
    Har uppdatterat mig o läst igenom det mesta, fina klänningar har lagts upp.... Mycket kulo se att det går framåt! =)

    Någon som har erfarenhet av hur lång tid det tar innan man får hindersprövningen hemskickad.... är många v sedan jag skickafe in den och ff inte fått tillbaka nåt...?

    Sen var jag tok nojig att hitta klänning, men det problemet är löst.Hittade en riktig pärla som är till100% mig hos bonprix såär mycket glad över det... hurgår det för er andra?!
     

Svar på tråden 28:e Juli, nån mer?