• LillaA­nna
    Äldre 1 Apr 16:18
    144187 visningar
    1134 svar
    1134
    144187

    28:e Juli, nån mer?

    Jag var med i en annan tråd, men den dog ut, så jag hoppar väl in här med då, vi gifter oss också 28 juli förstås :) Vi har kommit rätt långt känns det som i alla fall.. Det vi har kvar är: - skor och underkläder till mig - klänning håller på att sys av min mormor så den är inte klar än - bestämma låtar till vigseln - lite dekorationer till lokalen kvar att köpa - fixa hindersprövning och efternamn - inhandla alkohol i Tyskland i slutet på april - gravera ringarna - fixa kläder till våran son Ja det är väl typ det :) är det fler som ska ha sitt/sina barn med? Vad ska dom ha på sig?

  • LillaA­nna
    Äldre 2 Apr 08:26
    #49

    Våran son kommer va 14 månader när vi gifter oss.. Men vi tänkte nog körs lite mer casual med chinos och skjorta och några snygga skor :) Vad ska ni ha för sånger till vigseln? Nån som har nåt bra tips på fina kärlekslåtar? Vi har funderat på "ännu doftar kärlek" med Marie Fredriksson och så nån mer.

  • LillaA­nna
    Äldre 2 Apr 21:39
    #60

    Även fast våran son är lite äldre än din så kommer det nog bli första gången han sover borta efter vårat bröllop med, det blir också hos sin moror... Men jag hoppas det ska gå bra :) så länge dom sover hela nätter eller att du inte ammar åtminstone, eller har så du kan pumpa ut :)

  • LillaA­nna
    Äldre 2 Apr 21:40
    #61

    Det var menat till Paet, det gick visst inte att citera på iPaden :)

  • LillaA­nna
    Äldre 8 Apr 16:37
    #91

    Jag ska inte ha någon slöja tänkte jag... Men jag har heller inte provat någon så man vet ju inte om tycker det passar :) Tar ni hjälp av någon till bröllopet? Typ med dekorationer och diverse saker eller gör ni allt själva? Jag är sån som vill göra saker själv.. Men vi har lånat lite grejer av olika personer som ska va till dukningen.. Sen har folk erbjudit sig att hjälpa till, men jag tycker inte om att "stå i skuld" till dom sen.. Kanske bara är jag sm känner så :)

  • LillaA­nna
    Äldre 8 Apr 17:42
    #93
    Syllis 2012 skrev 2012-04-08 17:03:06 följande:
    Du kanske passar i slöja Glad
    Vi gör det mesta själva.Tårtorna kommer min mamma hjälpa oss med.
    Ja vem vet :) Okej, ja min bror ska göra våran tårta, sen får vi hjälp med lite till också, så det är ju bra när folk erbjuder sig, men man får lite dåligt samvete... Sen kan det bli för mycket om alla ska hjälpa till också tycker jag, man vill ju ha det på sitt sätt :)
  • LillaA­nna
    Äldre 9 Apr 10:22
    #95

    Nej det är ju det som är risken m man släpper in nån alltför mycket i planeringen :) det blir inte så stort, ca 40 personer... Ni då?

  • LillaA­nna
    Äldre 23 Apr 17:21

    Oj, här hade jag visst inte varit aktiv på ett tag...
    Låter som att det planeras för fullt här nu, härligt :) Vi har inte så mycket kvar känns det som, men sen kommer man väl ändå vara jättestressad ju närmar vi kommer datumet.. men det vi har kvar är i alla fall:
    - Vi ska bestämma ett datum med vigselförrättaren för att gå igenom hur vi vill ha det och så blir det ju förstås ett "genrep" längre fram med solisten och organisten också.
    - All alkohol ska inhandlas i Tyskland nu i helgen :)
    - Lite smått & gott till lokalen samt skor till mig ska inhandlas.... Min klänning börjar bli klar nu också, det är ju min mormor som syr den och jag var där och provade igår och den kommer bli jättefin :)
    - Provsminking och håruppsättning blir den 12:e maj :)
    - Sen ska man väl boka nåt hotellrum till bröllopsnatten, hur ska ni andra göra på bröllopsnatten?

    Sen har vi också haft lite problem med det där med OSA som en del av er skrivit. Vi har fått ja från 3 stycken par... En del har inte ens reagerat på inbjudan heller och då skickade vi dom ändå som en överraskning och hade inte berättat för så många att vi skulle gifta oss. Visst blir man lite besviken, men sen är det väl som nån skrev också att många kanske tycker det är så givet att man kommer att man inte ens behöver tacka ja... Men från vissa håll känns det lite som att dom inte ens är glada för vår skull då dom varken har tackat ja eller frågat något om bröllopet (och då pratar jag om nära släkt, bl.a. min blivandes pappa).

  • LillaA­nna
    Äldre 24 Apr 18:30

    Vi kommer också att sova var och en för sig och sen kommer vi ses till fotograferingen som är nunan vigseln :) vi gifter oss också i den stad jag kommer ifrån så jag och sonen sover hos mina föräldrar och min blivande får sova hemma :) min blivande kommer inte få se känningen innan heller, det är roligt m det blir en överraskning :)

  • LillaA­nna
    Äldre 24 Apr 18:36

    Som är innan vigseln skulle det stå :) men vi kommer nog också umgås på kvällen innan :) Vad gäller sminkning och frisyr till bröllopet så hade jag också tänkt fixa det själv först med lite hjälp av syrran.. Men så fick jag tipset att låta nån annan gör det för man kan va lite skakig på handen innan och därför kanske sminkningen inte blir den bästa.. Så jag lämnar Åse smink och frisyr i händerna på en make-up och hårstylist som inte är nervös inför bröllopet ;)

  • LillaA­nna
    Äldre 2 May 19:58

    Åhh vilket fint festhäfte! Det är så man blir lite sugen på att höra festhäften också, men vi har bestämt att vi ska strunta i det.. Hur ska ni andra göra? Vi tänkte ha triangelkort på borden med menyn, nån bild och så nåt mer på tredje sidan, har ni åt förslag på vad? Angående ring så ska min blivande ha en lite bredare slät ring i vitt guld, han passar jättebra i sin :)

  • LillaA­nna
    Äldre 9 May 19:49

    Vi får betala 2500:- för en "amatörfotograf", och då kör hon en porträttfotografering innan vigseln, själva vigseln och lite mingel efter och sen får vi alla bilder och om har fotat flera bröllop och tagit jättefina bilder så det kommer nog bli bra :) Maten tänkte vi bjuda på 3-rätters... Förrätt:: halstrad rimmad röding med crème fraîche och löjrom Huvudrätt: fläskytterfile med rostad potatis, primörer och dragonsås Efterrätt: crème brulee Inte den dyraste menyn, men heller inte det billigaste.. Vi har varit och provätit hela menyn och det var jättegott! Nu är min klänning också klar så jag ska hämta den hos min mormor på fredag! :)

  • LillaA­nna
    Äldre 9 May 19:51

    Åhh det är inte bra att skriva inlägg från iPaden, det blir bara ihoptryckt.. Hoppas det går att läsa ändå :)

  • LillaA­nna
    Äldre 14 May 20:32

    Green - usch så tråkigt, jag förstår om det ännu jobbigt, djuren blir ju familjemedlemmar. Det är klart man kan önska sig pengar till en hund. Vi önskar oss pengar till en resa/resecheckar så varför inte som sagt :)

  • LillaA­nna
    Äldre 21 May 15:50

    Vi har också beställt blommor, det blev en brudbukett, två tärnbuketter och en corsage till blivande mannen :) vi ska få betala 850:- så det var verkligen inte saftigt, på ett annat ställe skulle dom ha 2200:- för samma sak, så det lönar sig verkligen att jämföra olika ställen :) sen fixar min mamma blommor till lokalen, hon har hela trädgården full av fina blommor.. Jag är ju också mammaledig så jag förstår vad du menar Paet :) men man kan inte spara in på allt, det ska ju bli som man har tänkt sig också..

Svar på tråden 28:e Juli, nån mer?