• fasit
    Äldre 6 Mar 12:47
    53516 visningar
    402 svar
    402
    53516

    Vi som gifter oss den 18 augusti 2012 <3

    Hej!
    Vi gifter oss också 18 aug i Karlskrona. Vi har alldeles nyss skickat inbjudningar. Vårt tema kommer vara orange om man nu kan kalla det för tema. Om ni vill se inbjudningarna och lite annat pyssel så kika in på bloggen:)
    Lycka till med allt i planeringen. Jag själv funderar just nu på om och hur mycket hjälpe jag vill ha med frisyr, smink osv..


  • fasit
    Äldre 6 Mar 13:04
    #9
    Head Over Heels skrev 2012-03-06 13:02:22 följande:
    Vilken fin blogg! :)
    Tack:)
  • fasit
    Äldre 6 Mar 13:47
    #12
    lolliepopsie skrev 2012-03-06 13:11:37 följande:

    Vi gifter oss också då :)


    Vi har bokat Kyrka,Lokal,Frisör,Make up,ornat klänning,färgtema och vilken mat och "efterätt"


    Och nu samlar jag inspiration ang dekoration m.m


    Vet även hur buketterna skall se ut!


    Bokat färdmedel för oss har vi också gjort.


    Sett ut barnens kläder och M2B `s kläder


    Och vilken ring jag kan tänkas vilja ha..


    Inbjudningarna ska jag skicka idag :)


    Vi för alltid
    Åh! Grattis! All inspiration om dekorationer och typ bordsplacering mottages mer än gärna. Ska snart börja fila lite på hur jag ska tillverka de olika delarna men vet ju inte ens vad jag ska göra än så...jag har ingen endaste bra ide känns det som. Och nu är det tentavecka så jag har inte heller precis ngn tid att tänka..typiskt..
  • fasit
    Äldre 8 Mar 11:24
    #21
    pulmonate skrev 2012-03-08 11:20:36 följande:
    Hehe, tack ska du ha! Jo, kopplingen är att vi bor här vid Gardasjön! Jag har bott i Italien i 7 år nu och min blivande man är italienare. 
    Jag hade egentligen alltid föreställt mig ett bröllop på Hven, men så såg jag detta slottet och blev kär

     


     



     
    Finns det speciella traditioner kring bröllop som ni ska följa som kommer från italien??
  • fasit
    Äldre 14 Mar 11:41
    #27
    MariaFredrik12 skrev 2012-03-14 08:52:07 följande:
    Sådär! Nu  har vi skickat ut inbjudningarna! 89 gäster bjöd vi till slut efter många om och men...
    Känns läskigt och otroligt kuuul att ha skickat ut inbjudningskorten nu! Nu finns det ingen återvändo! (inte för att man vill det heller, men ändå).

    Har ni nån tärna? Hur många i så fall? Själv har jag mina två bästa tjejkompisar. Min pojkvän har med andra ord två best mans också. Tärnorna har bett mig att ge dem en lista på dem som jag tänker borde få komma till min möhippa....det skapade ångest kan jag säga! Jag vill bara ha mina närmaste vänner där ju, inte massa andra bara för att de råkar vara tjejer i rätt ålder....Men man får ju dåligt smavete över syskon etc...

    Jaja. Hur gör ni?
    Kul!!Jag skickade de sista korten idag. Hur många räknar ni med som tackar nej?

    Vi ska inte ha några i brudföljet. Jag har en av mina bästa vänner som toast och hennes kille. Sen har jag två andra nära vänner som jag kallar för brudvänner. De hjälpte mig med inbjudningskort och vi fikar och pratar lite ibland...typ om klänning och sånt.

    Jag vet inget om möhippa än så länge..Kommer ni egagera er i svensexan? Jag är lite orolig att den kanske aldrig blir av annars. Min blivande mans vänner känner inte varandra utan han har en här och en där...vet inte riktigt vem som skulle ta initiativet.
  • fasit
    Äldre 14 Mar 22:04
    #29
    MariaFredrik12 skrev 2012-03-14 14:44:55 följande:
    Fasit: Hmm ska jag vara helt ärlig så hoppas jag på några nejsvar med tanke på att jag redan tycker att det är för många som är bjudna! Men ca 5 pers bortfall räknar vi nog med ungefär.
    Hur stort bröllop ska ni ha?

    Brudvänner lät ju som en kul grej :)

    Vi kommer inte att engagera oss i möhippa och svensexan utan det har våra tärnor och bestmans redan börjat prata om att de kommer att hålla i.
    Men i ert fall då ni inte har någon tärna eller best man så förstår jag att det blir en annan situation. Om det känns viktigt för er skulle jag kanske lite lätt fråga nån om de har lust att dra igång ngt (och ge lista på dem som ska vara med). Om inte tycker jag helt klart att man kan bjuda in till den själv! Som ett tillfälle att umgås bara! Då blir det ju dessutom lättare att bjuda dem man vill och man får GÖRA vad man vill :)
    Vi har bjudit 84 gäster jag tror vi är inkluderade i det, men det kommer nog bli lite färre för vissa vet jag redan nu inte kommer (4st) och så bjöd vi några extra, men några fler lär nog tacka nej.
  • fasit
    Äldre 16 Mar 10:30
    #34
    lolliepopsie skrev 2012-03-15 18:05:07 följande:

    En fråga...Tycker ni det är för tidigt att skicka inbjudningarna nu??


    Att folk ska glömma etc etc...Vi har lite skilda åsikter om detta jag och min M2B :)


    Vi för alltid
    Vi skickade nu för när vi pratade med prästen i vintras (min morbror ska viga oss) så sa han att det var bra att vi ringde så titdigt för han skulle lägga schema och så..
  • fasit
    Äldre 18 Apr 10:33

    ÅH, det har jag inte ens tänkt på! Man borde väl nästan fira. Men som ni säger, det är mycket att göra, men det är ju roligt!
    Vad är era största bekymmer för tillfället? Våra är definitivt utgångsmusik (en av våra tilltänkta musiker skulle till Brasilien så han kunde inte komma och då blir det svårt att genomföra det vi tänkt), även MATEN på festen! Förrätten vill vi göra själva, eller ja, hemmagjord, annars blir det inte gott! Dessertbuffe och tårta är också svårt att liksom skilja på..vilket ska vara när och hur mkt kan man ha. Min blivande svärmor har inga gränser vad det gäller sötsaker så vi måste nog tänka över det igen. Ändå snällt att hon ställer upp och gör saker!


  • fasit
    Äldre 18 Apr 18:21
    sannasofia skrev 2012-04-18 14:32:34 följande:
    Ännu roligare om blivande maken hade gett en present till oss den 18 varje månad tills bröllopet Tungan ute ha ha
    Det ska jag föreslå!
  • fasit
    Äldre 4 Sep 14:51

    Bilder från fotografen ligger nu uppe på en ny blogg. Här kommer ett smakprov.



    Vi är annars mycket nöjda med vår bröllopsdag!!
Svar på tråden Vi som gifter oss den 18 augusti 2012 <3