• Äldre 29 Feb 14:11
    11004 visningar
    24 svar
    24
    11004

    Att anlita catering

    Vi betalade bara för det vi faktiskt åt, men ändå fick vi behålla närmare 1/2 vildsvin och massa annat...
    Jag tror att det beror på om du beställer ett visst antal portioner och sköter buffén själv. Eller om du tar ett koncept av cateringfirman där dom sköter buffén, fyller på och plockar undan.

  • Äldre 29 Feb 15:33
    #5

    Ja det är en djungel... helt klart...

    Vi räknade med att barn mellan 2 och 8 bara åt en halv portion och att dom under 2 inte åt alls (vilket dom kanske gjorde, men det var så lite att det knappt märktes).

    Ibland när det är buffé så vågar man inte gå och ta en andra - och en tredje gång, det känns pinsamt. Så om det finns mat kvar så kan ni eller värdparet eller toastmastern uppmana gästerna att gå igen, och igen... Flört

    Det är alltid så att vissa saker är populärare än andra på buffén. Och om du beställer några färre portioner så finns risken att vissa saker tar slut innan alla har fått.

    Ta med så ni kan packa om maten i andra förpackningar (folieformar exempelvis) och låt dom som sköter buffén packa lådor. Skriv på lådorna vad som är i - och om gästerna vill så kan dom ju ta med en låda hem när dom går Flört

Svar på tråden Att anlita catering