• chrpe
    Äldre 1 Mar 19:47
    7431 visningar
    43 svar
    43
    7431

    Var ska ni åka?

    Jag har varit på Azorerna i somras. Otroligt vackert!

  • chrpe
    Äldre 2 Mar 07:56
    #6

    Vi reste med Solresor, vi köpte en paketresa som inkluderade 3 utflykter. Vi vandrade tvärs över ön och avslutade med ost och vinprovning. Vi åkte ut i atlanten och simmade med vilda delfiner och vi åkte jeepsafari runt ön. Vi bodde i Ponta Delgada, Sao Miguel.

    Jag rekomenderar alla starkt. Särskilt jeepsafarit, vi hade en underbar guide. vandringen var trevlig också och att avsluta med ost och vin gjorde susen =)
    De är väldigt kända för sina ostar på Azorerna.

    Att simma med delfiner var mäktigt. Men jag blir ju så satans  åksjuk så jag kräktes ju ute på havet. Åkte ribbåt ut. Ha gärna med dig eget cyklop och snorkel om du har det, annars fanns det att låna.

    Vi hade halvpension på boendet och det var toppen.

    Vädret har du ingen aning om, vi åkte i juli men det var som en vanlig svensk sommar. Ena dagen var det kallt, nästa varmt, tredje så kom det regn, sen molning etc. Väldigt coolt faktiskt för vädret kunde ändras på bara några minuter.

    Ha bra vandringsskor och byxor med dig. Det är definitvit ingen sol och bad resa.

    Mitt största intryck vara all grönska och att det växte Hortenzia ÖVERALLT! Så vackert. Och kossor överallt =) De är kände för att ha en massa kor. De hade också väldigt trånga gator och det var enkelriktat överallt. Trafiken var faktiskt ganska rolig, vi såg inte en bil som inte var repad eller påkörd och var du en gick på gatan så stanna de bilarna för att du skulle få gå över gatan utan att det ens fanns ett övergångsställe. Mycket trevliga på så sätt.

    Fanns faktiskt mysig shopping och ett stort varuhus på ön.

    Jag hörde några som var ute på valsafari och var inte ett dugg nöjda, hade "bara" sett skuggan av något under vattnet.

Svar på tråden Var ska ni åka?