• Fiaa
    Äldre 29 May 22:59
    42211 visningar
    301 svar
    301
    42211

    Vi som gifter oss den 16 juni 2012 <3

    Åh nää! Så lätt kommer man inte undan! Nästa problem.. Hitta folk som ställer upp som serveringspersonal, lättare sagt än gjort.
    Jag vill helst inte själv fråga runt, då jag är rädd att personerna kommer att tänka "Jaja.. serveringspersonal men inte inbjuden som gäst, nej då!"

    Har en serveringsansvarig redan som jag bett leta reda på folk men det är visst svårt. Sen har ena tärnan också hört runt bland sin kompisar, ingen som kan ställa upp den helgen! :(

  • Fiaa
    Äldre 30 May 18:15

    AnnLi: Tack för tipset :)

  • Fiaa
    Äldre 1 Jun 14:07
    eosinmimmi skrev 2012-05-31 08:38:32 följande:
    Har du fått armbanden från loveandbeproud? Funderar också på att köpa därifrån, de är supersöta!!
    Ja vi har fått hem dom, jättefina och söta :)
  • Fiaa
    Äldre 1 Jun 14:14

    Angående underkläderna har jag hittat det mesta på Lindex. Trosa, strumpebandshållare och vita stay-ups :)
    BH hittade jag den här..www.missmary.se/catalog/bh/2031/lang_bygel-bh_med_avtagbara_axelband

    Villa ha en med lite extra stöd, korsett var svårt att hitta.. Och så hade nog den synats igenom klänningen också :/ men den här blev bra, fixade lite kycklingfileér (inlägg, fr. Lindex) och tejp :)

    Strumpband finns på Lindex har jag sett. Men jag själv har inte fått köpa ett! Tjejerna säger att det är någon som ska fixa det åt mig :) Men när man inget får veta! ;D

  • Fiaa
    Äldre 1 Jun 14:15
  • Fiaa
    Äldre 4 Jun 15:08

    Jag blev också hippad i lördags!! Så jävla kul, bland dom bästa dagarna i mitt liv! Jag så överraskad jag blev också, trodde ju inte alls att det skulle bli något. Men tji fick jag.. Värsta kidnappningen och äventyr med höghöjdsbana, VIP bastu, käk på restaurang, en liten sväng på hemmafest hos ena kompisen innan krogen där alkoholen flöda och vi dansa typ tills dom tände lamporna i taket! :) åh, så kul det var och att så många var med! Blev riktigt rörd när jag såg alla mina vänner och tänkte på hur mycket dom lagt ner för det här :)) jag ju lätt konstatera att jag ännu är bakis, igår levde jag inte ens ;) slår ett hårt slag för att bli nykterist efter bröllopet ;) då satsar jag/vi helhjärtat på att utöka våran lilla familj ist ;) hehe..

  • Fiaa
    Äldre 6 Jun 16:37

    I måndags ringde äntligen våran präst! Och igår redan (tisdag) var vi i kyrkan för att gå igenom vigseln och övade :) Nu känns det bra det hära! Det kommer nog bli bra..

    Bad sambon ta på sig sin utstyrsel igår kväll... så SNYGG han var! Alltså jag blev mållös, och det syntes på honom att han kände sig riktigt fin också :) Det var precis som jag tänkt mig när jag jagat ihop vartenda kläderplagg åt honom :))

    Jag tog på mig mina brudskor (det enda av min utstyrsel som finns här hemma) och vi tog fram våra ringa och övade så som prästen sa att vi skulle, jag dör! Jag vill gifta mig nu! :D

    Nästa helg smäller det!! <3

  • Fiaa
    Äldre 6 Jun 16:38
    eosinmimmi skrev 2012-06-04 21:13:32 följande:
    Haha nykterist! Abasolut går nog med i din klubb där hehe! O på tal om rörd, jag är så otroligt glad, tacksam, och rörd för allt de fixat o firar mig, så bra o fina vänner man har! <3
    Ja verkligen, det här kommer man leva väldigt länge på! :D
  • Fiaa
    Äldre 8 Jun 06:14

    Och där var gubben bortrövad! Jag steg upp tidigare för att låsa upp dörren och strax efteråt stormar grabbarna in och skrämmer slag på min stackars älskling! Han fattar ingenting och undrar vad klockan är.. "den är 05.43! Hopp i kläderna nu!" han fick gå ner för trappen innan ögonbindeln åkte på och han ledsagades ut i bilen! Jag saknar honom redan! Måtte han/dom komma hem levande på söndag! ;))

  • Fiaa
    Äldre 8 Jun 06:20

    Igår hade vi ännu ett möte och blev klara med vem som fixar vad, skönt! Och inhandlingslappen är klart för när vi ska å handla all mat! :) jag och tärnorna provade våra kläder också! Min klänningar var nästan för trång!!! Fattar inte, har ju kört GI i 2 veckor också nu :(( måste man svälta sig helt nu sista veckan?!! Min mamma mena att magen sväller upp när man inte äter som vanligt?? Voi voi että! Idag blir det mycket på schemat! Lillebror tar studenten, så det är ju bra att man är uppe i tid iaf! :)) ha en bra dag allihopa! :)

  • Fiaa
    Äldre 10 Jun 16:13

    Kaos! Blivande mannen är ännu på villovägar sen fredags morse, svensexa. Börjar likna the hangover 3 det hära! Men men ikväll efter 19 ska jag hämta ett slitet gäng från flyget, anar att vissa ännu är på gasen ( typ min gubben! ) varit lättare förbannad imorse när jag fick vetskap om att en rakapparat varit med i bilden! Min karl klarade visst sig, men syrrans kille har tydligen en munkfrilla och ena bestmanen har fått sin lugg lite trimmad! Jag blir galen, vuxna karlar - vad fan tänker dom med egentligen?! Till saken hör ju det också att det var en kusin till blivande som hade med sig den (30+) och ska själv inte närvara på bröllopet, alltså vad är det för en jubelidiot?! Jävla stil tycker jag iaf! Hehe, hade lugnat ner mig men känner att jag brusar upp igen! Ska dra och beställa lite mat, sen dra till syrran och mysa med ungarna innan man får koppla på strypkopplet på gubben! ;D

  • Fiaa
    Äldre 10 Jun 16:13

    monstertjejen: underbara bilder! :))

  • Fiaa
    Äldre 11 Jun 15:12

    Igår satte vi oss och gjorde en veckoplanering där vi skrev in allt som måste göras varje dag fram till på lördag. Vartenda samtal som måste ringas också! :) Men det känns bra, blev färdig med toalettkorgarna idag också. Varit förbi floristen och pratat igenom buketten och dekorationsblommorna. Pratat med fotografen och kantorn. Så det börjar falla på plats nu :)

    Imorgon ska jag vara hos frisören 8.00. Klippa, färga och bli långhårig! Så ska vi göra en provuppsättning också :)

    Har ni tänkt på en sak? Att nu när man ringer dom "viktiga" samtalen och dom inte svarar på andra sidan, att man blir rätt irriterad och stressad över det.. Hehe, jag blir det iaf! :)

  • Fiaa
    Äldre 15 Jun 10:35

    AAAAHHH! Imorgon blir vi gifta allihopa!! Lycka till med det sista idag och imorgon! 
    Önskar er all lycka och ett lyckligt äktenskap med era snubbar ;)

    Kramar i massor! :) 

  • Fiaa
    Äldre 15 Jun 10:43
    Monstertjejen skrev 2012-06-12 07:53:52 följande:
    Fiaa: härligt med veckoplanering till punkt å pricka... Det har vi med :) Ang toakorgarna, vad har du i dom? Jag har köpt korgarna men inte vad som skall vara i :S Amanda: ang hår, så är det så för vissa med väldigt fina tunna hårstrån vet jag, det viktigaste innan en hår uppsättning är att inte tvätta håret samma dag utan dagen innan, då skall du även föna i massa mousse! Då blir håret mer hanterbart, men det bör din frisör ha sagt till dig. Igår köpte jag ett jätte fint paraply från Lisbeth Dahl :) fick reda på att min syster (tärna) har gjort värsta survival väskan till mig, med aaaaallt som kan tänkas. Bindor, trosskydd, tamponger, tandborste, tuggummi, plåster, hårspray, cigg, tändare.... Ja allt och liiiiite till har hon sagt. Vi är inte klara med vårt "festhäfte" som består av Menyn och på baksidan en beskrivning av gästerna som sitter vid just "ditt" bord. Det är just beskrivningen av gästerna vi inte är klara med, vi försöker få dom lite roliga nämligen och det är vissa vi inte är klara med :(
    Tjejkorgen:
    Hårspray
    Roll on
    Hårnålar
    Våtservetter
    Sykitt
    Bomullspads
    Tops
    + fina handdukar och doftljus

    Killkorgen:
    Hår gele
    Sprayparfym typ. axe
    Sykitt
    Bomullspads
    Tops
    + fina handdukar och doftljus

    Luftfräschare har vi också placerat ut på toaletterna så man kan spraya, om nummer 2 luktar förjävligt! :) hehe 
  • Fiaa
    Äldre 18 Jun 20:15

    Flera veckors regnande MEN på lördagen lös solen för oss! Den underbaraste dagen i mitt liv, jag blev fru Sterner! Är så otroligt nöjd och lycklig. Det blev bättre än vad man vågat drömma om! Allt flöt på så bra, och alla gästerna var så imponerade och nöjda :)

    Nu ska ni få en bild också :)



  • Fiaa
    Äldre 28 Jun 17:58

    Monstertjejen: vilken bra fotograf ni har! Såna bilder hade jag också vela ha, men här uppe i Kiruna är allt så omodernt ännu! Vi själva får väl vänta till hösten innan vi får våra bilder från fotografen.. Han är känd för sin "snabbhet" hmmrf..

  • Fiaa
    Äldre 16 Jul 18:30

    Grattis Brudar på 1 månaders dagen ;)) KRAM!

Svar på tråden Vi som gifter oss den 16 juni 2012 <3