• Fiaa
    Äldre 2 Apr 11:02
    42080 visningar
    301 svar
    301
    42080

    Vi som gifter oss den 16 juni 2012 <3

    Det är en som inte svarat ännu (kusin till blivande) så han får helt enkelt ta och ringa upp honom idag och fråga om han kommer eller ej. Så vi får se, sen sätter vi igång med bordsplaceringarna :) hehe, jag vet känns som att man glömt något nu när det är så lite kvar! :)

  • Fiaa
    Äldre 11 Apr 10:17

    Åh vad jag börjar få pirr i magen! :) Så mycket som händer nu ;) Vi ska nämligen börja vårt äktenskap med att flytta till en ny lägenhet! En större, finare och det bästa, på samma gård som min syster och hennes familj :) Så då är det bara låta bebisarna komma sen ;) 

    Nu har vi gjort klart bordsplaceringarna så då är det bara festhäfterna kvar :)
    Vi blir totalt 81 pers på bröllopet + musiker och serveringspersonal :) 

  • Fiaa
    Äldre 22 Apr 16:56
    eosinmimmi skrev 2012-04-12 11:02:20 följande:

    Åh grattis Fiaa! Kul med riktig nystart! Vi kommer inleda vårt äktenskap med bla nytt fint kök och tillbyggnad på vårt hus! O såklart längtar vi också tills vi får tillökning!


     


    Men äntligen börjar det närma sig på riktigt! 65 (!!!!!) dagar kvar idag! Jag längtar såå!


    Våra föräldrar, syskon och deras resp är så engagerade nu att jag blir så rörd av allt deras jobb de lägger på att vårt bröllop ska bli underbart! <3


    Vi har sista OSA 1 maj, sen ska vi sätta full fart med placeringarna!


    Även DJ är på G nu, och så klänningen snart färdigjusterad!


    Känns som det är massa grejjer kvar , men ändå inte? kanske bröllopsnerver! :P


    Åh, det blir bra det här :) Längtar! :D
  • Fiaa
    Äldre 22 Apr 17:06

    Ja ni nu är det inte länge kvar..
    Det gick upp ett ljus för mig här i veckan när jag träffade tjejen som kommer att vara serveringsansvarig på bröllopet och fick värsta stresspaniken! Det var som då jag fattade att nu händer det hära! Det är på riktigt.. Blev lite lätt galen, men det fixade sambon snyggt med att göra i ordning lite mat åt mig i min blodsockerfall-attack ;)

    Det är nästan skrämmande! Det är som ni säger! Det har snart gått ett år och man har tänkt på bröllop varendaste jäkla dag som gått! Förstå vad våra hjärnor gått på högvarv detta år.. Man har haft planer, bilder, föreställningar och allt möjligt i skallen! Inte konstigt att jag fick sån lust att klona mig själv, en robot-variant av mig som kan springa iväg till köket och alla andra ställen och hålla koll under bröllopsdagen!
    Det var då min sambo sa att "Allt kommer nog inte bli exakt som du planerat.. Men det gör inget, huvudsaken är ju att vi blir gifta!"

    Annars så börjar väl det mesta bli klart. Festhäftet och mat + dryck kvar :)

  • Fiaa
    Äldre 23 Apr 11:01

    Jag hittade en jättebra sida där dom hade mallar för alla olika slags program.. (festhäfte, vigsel, barn. tack m.m)

    hem.passagen.se/majeda/mall.htm

  • Fiaa
    Äldre 23 Apr 14:13

    Det finns dom här dagarna också, tyvärr :( har också själv haft mina pissdagar då och då :) men det löser sig ska du se! :) när jag har varit in till interflora fick jag lite prisuppgifter iaf. Priser som jag inte minns nu! Haha, får alltså sväng in dit igen här snart :)

  • Fiaa
    Äldre 7 May 12:42

    Tjena Brudar!

    Jag börjar bli nervös nu! :) Har 15 arbetsdagar kvar innan min semester börjar och bröllopsveckan är här!
    just nu sitter jag och ska försöka få ihop festhäfterna! Det är sånt här som gör en till en BRIDEZILLA! Att sitta och pilla med allting själv. Men det är ju klart, gör jag det själv vet jag att det blir som jag vill ha det! ;P

  • Fiaa
    Äldre 9 May 15:40

    Hehe, var ute på en kvällspromenad med gubben i går kväll och fick syn på hans systers (min tärna) bil utanför min systers hus (också tärna).. Dom två umgås inte annars så nu är det något på gång som inte jag vet! :D Ska låssas som ingenting ;) Thihi..

  • Fiaa
    Äldre 9 May 15:41
    Monstertjejen skrev 2012-05-08 09:50:00 följande:
    Här kommer en suddig bild med ful grimas , men det e jag och min klänning och mkin bukett iaf :)


    Vad fin du är! :)
  • Fiaa
    Äldre 9 May 15:45

    Har sådan lust att lägga ut bild på mig i min klänning, MEN det är som hemligstämplat. Sambon vet inte ens hur den kommer att se ut, eller att jag kommer att ha slöja! Han tror att jag ska ha ett flor :P Det var väl första tanken också men det var som slöjan som gjorde hela alltihopet ;D

Svar på tråden Vi som gifter oss den 16 juni 2012 <3