• Monste­rtjeje­n
    Äldre 27 May 19:58
    42116 visningar
    301 svar
    301
    42116

    Vi som gifter oss den 16 juni 2012 <3

    Igår blev jag hippad :) berättar mer i morgon!

  • Monste­rtjeje­n
    Äldre 30 May 08:04

    Nu tänkte jag berätta kort om min möhippa: (bor i göteborg )


    I lördags så stormade dom in i sovrummet (sambon och barn va redan vakna och hade varit knäpptysta så att jag skulle fortsätta sova) Dom blåser i tutor och skriker och smäller partypoppers. Jag vaknar med ett skrik tillbaka :)


    Jag fick ta på mig gula tights, svarta shorts, och ett nätlinne.


    Sedan hade det nog blivit ett missförstånd, för sambon trodde dom skulle ge mig frukost (vi hade ingen frukost hemma) men det skulle dom inte (sällan jag äter frukost, så det gör inget) SÅ jag tog mig min kopp kaffe.


    Väl i bilen så fick jag ett par simglasögon som dom hade tejpat för. Vi åkte till gökboet, där fick jag välja 5 grenar. Det blev, Pilbåge, klättervägg, sumobrottning, bungyrunning, och tjuren! Klätter väggen va det bara jag å min syrra som klara :) Men huvudsaken va att jag vann. Killen hade inte så bra koll på poängräkningen, då min kusin som vunnit flest grenar när vi hade individuell tävling, kom sist ;)


    Efter detta fick jag sätta på mig glasögon igen, då åkte vi till slottskogen. Där åt vi lunch och tjötade. Jag fick berätta hur jag kände alla tjejer. Sedan så va det ett gäng med killar (ca40) som körde segway. Dom fick mig att springa bort dit och smörja in några killar med sollotion, sedan så pratade dom med domaren/arrangören, så jag fick vara med i ett av lagen och tävla. Fyra andra tjejer blev lagledare för dom fyra lags om fanns. Då fick jag ha min gula tights på mig, svarta string över och ett gult linne. Det vaaa suuuper kul att köra segway :) Saken va att detta va inte inplanerat utan dom tog slottskogen som den "kom", och där hade dom väldig tur känner jag, för hade inte denna segway jippot varit så hade det inte varit så mycket inplanerat.


    Efter detta fick jag byta om till safarikläder (jobbar med resor till Afrika) Jag fick i uppdrag att gå upp till barnens zoo och guida 8st vuxna/barn runt bland djuren. Detta ville jag INTE göra, jag gick in och gick runt , men tillslut å guidade jag mitt möhippegäng i stället :)


    Undertiden vi va i slottskogen så tog 1 en av tjejerna med mig upp i skogen och fotade lite "naken" bilder, dom skall visst göra något för min sambo :O


    Nästa uppdrag va att gå in i en mataffär och skaffa: Kaffe, banan, mjölk och sambal olek. Men jag fick inte ta det från hyllorna utan jag skulle ta det från kund- vagnar/korgar . Efter att jag hade löst det så åkte glasögonen på igen.


    Vi åkte runt göteborg i ca 30-40 min jag passade på att vila i bilen. Vi hamnade tillslut i mina föräldrars nya hus (dom är bortresta) där väntade en kväll med godmat :)


    Jag satt hela kvällen och undrade när nästa grej skulle komma, eller när dom skulle börja ställa dumma frågor om mig och min sambo, eller kanske ställt honom frågor som jag skulle svara på osv. men inget sådant kom och det tyckte jag faktiskt va lite tråkigt :( Sedan hade dom rätt så tur med segway grejen annars hade det ju "bara" varit gökboet på morgonen som varit "planerat" MEN jag har ingen rätt att gnälla om det ;)


     


    Jag njöt massor och hade det super mysigt!

  • Monste­rtjeje­n
    Äldre 1 Jun 06:37

    Jag har köpt ett par trosor från Lindex som är lite högre, typ upp till brösten. Så att dom tajtar till mage och ger stöd åt rygg, dom jag hittade va vita med spets över rumpan och i ljumskarna. Inte så där vanligt fula som sådana trosor kan vara! Jag har även en korsett som är axelbandslös, men jag funderar på om jag skall på mig den först under min andra klänning (festklänningen) just för att slippa ha korsett hela dagen som lätt kan bli varm om man har en flera kg tung brudklänning med :S Jag har även köpt stay-up i bruns färg! Det svåra med stay-up är att dom är sexigare i vitt, men jag tycker inte det e snyggt med vita strumpbyxor till vardags utan det skulle i så fall bara vara i sängkammaren.

  • Monste­rtjeje­n
    Äldre 1 Jun 14:54

    Fiaa: Den BH:n verkar kanon med bra stöd :) jag har lånat en Axelbandslös BH från en kompis :) så där slapp jag en utgift iaf. :)

  • Monste­rtjeje­n
    Äldre 4 Jun 09:11

    Det e surt! Jag har oxå fått skumt avhopp från min kusin, som kom på för 2 veckor sedan att han skulle på festvial den helgen. Vårt OSA va den 1 maj, och då hade han haft inbjudan i ca 1 månad redan, så det tog ungefär 1½ månad att komma på att han va dubbelbokad den helgen....?


    Jag tror att jag reagerar på dålig planering av gäster bara för att jag själv planerar så jävla mycket med bröllopet nu och inte får glömma något!


    Sedan fick vi även på omvägar höra i förra veckan att min M2Bs morbror har gjort slut med sin dam så hon kommer inte, Ringde min svärmor som tar emot alla svar och hon hade inte ens hört från sin bror att han dam inte skulle med.


    Sedan tror jag vi har några som är vegiterianer, men dom har inte meddelat något när dom svarat.. :S Varför gör man inte det?


     


    cookieandkermit skrev 2012-06-02 14:56:34 följande:

    ÅH vad jag blir sur!!!!! varför kan inte folk bara vara smarta??????????


    Hur j***************************vla svårt ska det vara att söka ledigt till vårt bröllop om man har sagt att man ska komma? Och göra det i TID! Blir så arg och ledsen! Först så är det en av BMs kompisar, något som vi fick höra av hennes bror för att vi kollade så att de hade fixat boende den helgen, som inte kan komma för hon sökte ledigt nu u veckan till vårt bröllop men fick NEJ! WFT liksom?! hur tänker man då..
    Och nu sa min tärna att hon inte vet om hennes kille kommer för han vet inte om han kan byta dag med någon på jobbet.. Jag blir så *gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah*


  • Monste­rtjeje­n
    Äldre 5 Jun 11:50

    Jag e FUCKING grym!


    Ursäkta språket men jag å så j*****vla glad :)


    Jag fick precis svar från Liseberg och vi skall på fredag göra våran bröllopsgfotografering där .. INNAN parken öppnar :)


    Så vi får tillgång till parken innan allt annt folk e där!!! Wooohooo


    Ponnykarusellen nu kör vi :)

  • Monste­rtjeje­n
    Äldre 5 Jun 14:37

    Hår och Make gör jag själv både på fredag och på bröllopsdagen :)


    Saken e den att jag har 2 klänningar :)


    Jag har en kort i 50-tals modell som jag skall ha på festen på kvällen, och det är även denna som jag skall ha på Liseberg. Efter Liseberg så åker vi hem och fotas runtomkring där, delvis på vigselplatsen mm mm. Men då kommer jag ha den "riktiga" klänningen, den som jag skall ha på själva vigseln,


    Håller tummarna att det inte regnar och blir lerigt :(

  • Monste­rtjeje­n
    Äldre 8 Jun 06:43

    Feliz: det känns som om att jag har massor att göra...... :S. Fiaa: spännande, men jag kan förstå din oro. min gubbe tar dom i morgon och börjar dagen med paintball, sedan 5-kamp på Liseberg och lite annat kul. Sedan vet jag att dom även skall till en studio och spela in en låt, men det skulle jag visst inte veta för den skall dom använda på bröllopet. Jag VET att han kommer att ha en toppen dag :) Jag har duschat och skall nu börja med förberedelserna för fotograferingen som börjar kl11.15 :) jag e såååå nervös, men samtidigt e det värt all stress och allt för att slippa detta på bröllops dagen. Självklart så är fotografen med hela bröllopsdagen, men själva "huvud-fotograferingen" sker idag! Måtte väder gudarna vara med oss!På lördag kommer det hit vänner som hjälper mig med det sista :)

  • Monste­rtjeje­n
    Äldre 9 Jun 07:43

    Jag e bitter : jag har haft min mens i över 2 veckor nu. Den va näääästan slut precis som vanligt efter ca 1 vecka, men så pang bom körde den igång igen. Jag trooooor det är på grund av stressen. Det har aldrig varit så här innan. Jag vaknade kl 07.00 barnfri och allt..... Kl 9 får m2b samtal från sin mamma att han måste gå ner till deras hus med hans extra nyckel..... Surprise där står svensexe gängen!,

  • Monste­rtjeje­n
    Äldre 9 Jun 12:08

    Feliz: Ush då det va tråkigt att höra inte skall du sitta å gråta :(


     


    Tråkigt att dom tar det såååå lugnt, när man själv vet hur mycket det e att göra.


    Min m2b är på svensexa nu, och jag skall göra massssssor av saker idag. Har än så länge inte hunnit göra någonting :(

  • Monste­rtjeje­n
    Äldre 9 Jun 12:09


    Jag bjuder på bilder från gårdagens fotografering
  • Monste­rtjeje­n
    Äldre 9 Jun 12:10

  • Monste­rtjeje­n
    Äldre 10 Jun 07:52

    Eos: skönt att du har folk som hjälper dig. Igår så fixade jag och tärnorna jätte mycket :) Men då kom även en krashlandning av mig. Bölade massor när bestman ringde från svensexan och sa att min m2b va gör packad, (han har varit det 2 gånger i sitt liv innan) sen så kom allt, jag bölade för att jag e trött inte stressad utan trött, slutkörd helt å hållet, så nu får jag sansa mig lite tror jag. Stressad blir jag nu när jag vet att min m2b inte kommer att orka hjälpa til någonting idag för att han kommer att vara sååååå jävla bakfull ! Men samtidigt glädjs jag med honom över att jag vet att han hade en suuuuuper trevlig dag/kväll/natt med grabbarna.

  • Monste­rtjeje­n
    Äldre 12 Jun 07:53

    Fiaa: härligt med veckoplanering till punkt å pricka... Det har vi med :) Ang toakorgarna, vad har du i dom? Jag har köpt korgarna men inte vad som skall vara i :S Amanda: ang hår, så är det så för vissa med väldigt fina tunna hårstrån vet jag, det viktigaste innan en hår uppsättning är att inte tvätta håret samma dag utan dagen innan, då skall du även föna i massa mousse! Då blir håret mer hanterbart, men det bör din frisör ha sagt till dig. Igår köpte jag ett jätte fint paraply från Lisbeth Dahl :) fick reda på att min syster (tärna) har gjort värsta survival väskan till mig, med aaaaallt som kan tänkas. Bindor, trosskydd, tamponger, tandborste, tuggummi, plåster, hårspray, cigg, tändare.... Ja allt och liiiiite till har hon sagt. Vi är inte klara med vårt "festhäfte" som består av Menyn och på baksidan en beskrivning av gästerna som sitter vid just "ditt" bord. Det är just beskrivningen av gästerna vi inte är klara med, vi försöker få dom lite roliga nämligen och det är vissa vi inte är klara med :(

  • Monste­rtjeje­n
    Äldre 14 Jun 07:06

    Hej å hå alla blivande brudar! Idag får vi nycklar till lokalen. För kl 9 skall jag vara i Mölndal och göra spraytan, sen till Partille för att hämta nycklar och släpkärra, sedan ut till bildar för att hämta allt porslin, bord och även bänkar till vigselplatsen. Sen kör vi på med dekoration för fullt :) Tråkigt att det skall vara snö å drivisi Göteborg på lördag :( Jag å min m2b blev överraskade igår :) vi blev bortrövade för att få våra morgongåvor ;) Jag hade berättat för toastmadame att jag hade tänkt ge Emil en tatto i morgongåva och berättade även att jag ville ha en likadan, så hon fixade allt och tog oss till tatueraren igår ;) så nu har vi varsin mustasch på insidan av pekfingret :) woho

  • Monste­rtjeje­n
    Äldre 28 Jun 11:38

    Bild på min Emil.


    Detta är en provbild vi fått från fotografen för att välja färgfilter på bilderna!


Svar på tråden Vi som gifter oss den 16 juni 2012 <3