• Fiaa
    Äldre 29 Feb 16:13
    42677 visningar
    301 svar
    301
    42677

    Vi som gifter oss den 16 juni 2012 <3

    Jag har själv min ring på gravyr ännu, bara väntar på att dom ska ringa och säga att det inte får plats! :( har nämligen inte mycket till godo pga stenarna.. Vi ville ha gravyren "Du & Jag 120616" jag lär nog få plats med datumet på sin höjd! Tycker ni att man kan gravera in Du & Jag i förlovningsringen då? Där det redan står hans namn och datum. Men det får plats med det nya också. I hans ring (förlovningsringen) kommer vi gravera in "Du & Jag 120616" eftersom han bara kommer att ha den ringen..

  • Fiaa
    Äldre 1 Mar 01:05
    #30
    JennyMaria skrev 2012-02-17 22:43:25 följande:
    Jättefnt tack till gästerna... kanske "snor" lite av den =) Vet inte om vi ska ha ngt festprogram ännu, men det e ju lite tid kvar att bestämma sig.
    Hur ska ni göra med "give aways" till gästerna? då vi ska ha en del övernattande gäster så funderar jag på att fixa ngt att lägga på deras rum istället, (lite som om man e på lyxigare hotell... ) Vad tycks? ska bara komma på vad oxå =)
    Fiaa skrev 2012-02-17 09:43:59 följande:
    Amelia: Vi kommer också att göra egen buffe. Har tänkt oss potatisgratäng med kycklingfilé, fläskfilé och lax. Med smått och gott till. Då borde det ju passa alla på ett eller annat sätt :)

    Man skulle bara komma på något roligt recept på kycklingen och fläskfilén.

    Får se när min ring kommer.. Det var lite upp och ner med den också! Men det löste nog sig.. Det var så att jag måste ha storlek 15,5 och ringen tillverkas som minst i 16! Men Guldfynd skulle fixa biffen åt mig :P
    Vi ska ha sweetchiliglacerad kycklingfile, kanske kan va ngt ?=)
    Du råkar inte ha receptet på kycklingen? :)
  • Fiaa
    Äldre 5 Mar 20:22
    #33
    JennyMaria skrev 2012-03-04 15:25:31 följande:
    Har inte det, vi har kock som ska laga maten, men kan maila honom och fråga =)
    Ja, det hade varit jättesnällt :)
  • Fiaa
    Äldre 5 Mar 20:23
    #34

    Hörni tjejer! När skickar ni in papprena om hindersprövning samt efternamnsbyte?

  • Fiaa
    Äldre 7 Mar 11:25
    #39

    Okej, vi hade tänkt att vi skulle skicka in ansökningarna i mitten på mars.. Men då gör det ju inget om det skulle råka dra ut på tiden heller ;) hehe.. Det kan väl inte dröja allt för länge innan man får intyget?

  • Fiaa
    Äldre 13 Mar 09:31
    #48

    Angående morgongåva så har jag bokat tid hos en tatuerare på måndagen den 18 juni. Då är det tänkt att jag och då min man ska tatuera in en liten symbol som vi kan relatera till ;) Tänkte att jag ska ge ett kort/brev åt honom på söndagsmorgonen där det är en bild på vad vi ska tatuera och att det just blir en tatuering direkt på måndag ;) hoppas han går med på det, annars gör jag den iaf :) hehe

  • Fiaa
    Äldre 13 Mar 10:18
    #49
    Amanda547 skrev 2012-03-12 22:03:28 följande:
    strumpband är det något man har i dagen läge?

    Vi har iaf skickat in ang hindersprövning och skall skicka in om vårat efternamns byte i dagarna..
    Vi kommer att ha rosa och lila som tema och lär duka med lite blommor i rosa och lila samt rosenblad och vattenkristaller..
    Kommer att använda oss utav engångs tallrikar samt bestik och glas, lite taky kanske men smidigt så någon slipper stå och diska efteråt och trotts att de är engångsartiklar så finns de finna lite mer exklusiva saker..

    Hur gör ni med ingången? Tanken var att min far skulle gå in med mig i kyrkan och överlämna mig till min blivande man men han kan inte ens närvara vid mitt bröllop då han måste köra min syster till ridlägret.. Tänkte be min styvfar, funkar det me? 
    Hehe, ja jag kommer du ha strumpeband men jag får inte fixa den själv. Min tärna och syster säger att det kommer lösa sig, alltså är det någon som ska ge en åt mig. Men vet inte vem! :D

    Vårt färgtema kommer vara vitt, ceriserosa och svart :) Lite wilde and crazy med svart haha! Men det blir nog bra! :)

    Jag kommer att gå in med min blivande i kyrkan, känns som lugnast så, då gör vi det "tillsammans" :) Men självklart kan du väl fråga din styvpappa?

    I fredags så provade jag min klänning igen och den satt som en smäck! Vi har nu fållat den och ordnat upphängning till släpet :) Och nu strax ska jag upp på stan för att hämta min vigselring som är redo och klar, med gravyr och allt! LYCKA! .... Vill gifta mig nu! :)
  • Fiaa
    Äldre 14 Mar 09:14
    #53

    AnnLi: kommer ni ha ett stort eller litet bröllop? :)

  • Fiaa
    Äldre 14 Mar 09:17
    #54

    Nu tjejer har jag min vigselring hemma, färdig med gravyr och helt perfekt!! :) bara lite fattig just nu! ;/ man märker att det börjar kosta pengar nu när man köper de "större" grejerna. Annar har vi köpt lite då och då, så det har inte märkts så mycket :) PS. Tänkta gravyren fick plats i ringen! :)))

  • Fiaa
    Äldre 14 Mar 23:23
    #56

    Hihi, det är ju lite hemligstämplat men ska se vad jag kan göra åt saken ;) bild på klänningen kommer inte ut iaf, möjligen den 17 juni eftersom min blivande inte sett den! Hehe :)

Svar på tråden Vi som gifter oss den 16 juni 2012 <3