• eosinm­immi
    Äldre 4 May 21:28
    42071 visningar
    301 svar
    301
    42071

    Vi som gifter oss den 16 juni 2012 <3

    Monstertjejen, det låter jobbit, o dåligt planerat att ta den helgen för svensexa!!


     


    Ja jag förstär vad du menar mes spriten!! Jag känner mig dock lugn min tärna (min brors fästmö) är bra tjej och jag litar 100% på henne, o ja lite utskämd o nersupen vill man väl bli haha! ;)

  • eosinm­immi
    Äldre 5 May 19:39
    FelizLane skrev 2012-05-05 15:07:18 följande:
    Jag har troligtvis lyckats lista ut när möhippan sker :( ... Hur ska man göra för att spela förvånad?! :P
    Hah hur har du lyckats med det?? Är du säker?? Det kan vara ett spel för galleriet! Jag har mina aningar, är så nyfiekn och vill veta, men ändå inte HEHE
  • eosinm­immi
    Äldre 7 May 22:12

    Nervös? JAPP HIHI!


     


    Jag har testat min klänning igen! Sista delen för sömmerksan nu, även bokat nageltid idag! Ringen har jag ingen aning om hur den kommer se ut, men min blivande har köpt den nu! Även fixat korgar till näbbarna!


    Har en månad jobb till sen semester så det sista kan fixas!!

  • eosinm­immi
    Äldre 8 May 10:11

    FINT!!! Inga riktiga blommor antar jag?


    Vad ska du ha för frisyr? Har du kam i din slöja?

  • eosinm­immi
    Äldre 9 May 18:01
    Fiaa skrev 2012-05-09 15:45:01 följande:
    Har sådan lust att lägga ut bild på mig i min klänning, MEN det är som hemligstämplat. Sambon vet inte ens hur den kommer att se ut, eller att jag kommer att ha slöja! Han tror att jag ska ha ett flor :P Det var väl första tanken också men det var som slöjan som gjorde hela alltihopet ;D

    Ja jag meeeed!! Jag vågar inte heller lägga upp min bild, har faktiskt (!) hänt att min blivande har varit inne o kikat här!
    Ja jag ska också ha slöja, håller med kände mig "brudig" först med slöja på, kommer troligen ha tiara med!


    Jag jagar frisyrbilder nu!!!


    Spännande, möhippa på g eller??! ;)

  • eosinm­immi
    Äldre 11 May 17:11

    36 dagar kvar!


    Festhäftet tycker jag är trevligt, lite sång o kanske beskrivning av gäster etc. MEN otroligt nog har jag gått med på att min bror, hans tjej (min tärna) o lite runt om ska fixa det! Men helt ärligt lite lättad.


    Väntar på att vår präst ska höra av sig nu!


    OCH NÄR ÄR HIPPAN??? lite hetsad är jag o lite nervös hihi! MEN jag kan inte lista ut det ingen helg "passar" har snokat lite... den helgen ska en vän jobba, en ska ha fest etc etc..


    Min blivande har best min ring, och hans önskan är att få överraska mig, även om jag vet på ett ungefär är jag såå nyiken men.. bara att vänta.. 36 dagar kvar!


     

  • eosinm­immi
    Äldre 16 May 07:58

    en månad kvar!!! <3

  • eosinm­immi
    Äldre 16 May 22:56

    Monica89 vi kommer ha ganska likt er, fast två solistsånger, "du är allt" & "kärleken förde oss samman" samt "intåg i sommarhagen" som utångsmarch.


    Vår präst kommer nog inte ha vårt "samtal" försen den 5 juni.. känns nära inpå, men det får väl gå!

  • eosinm­immi
    Äldre 20 May 22:40

    min blivane har varit på en lyckad svensexa, och jag är så glad för hans skull!


    Min möhippa börjar blu lätträknd, eftersom vi ska på ett annat bröllop nästa helg, och jag har bett att de inte ska hippa mig helgen innan!, alltså en helg kvar! :P man vet ju aldrig men men, har fått höra att en gammal kompis till mig strulat en hel del med datumet för min hippa, och min stackars tärna har nog inte haft lätt tt styra upp det hela, sen hon som strulat med datumet skiter i det hela, med en dålig ursäkt, hur som helst, jag blir glad om de tjejerna hittar på något med mig, och när det strular till sig vet man vilka de riktiga vännerna är!! Som tur har jag världens bästa tärna med =)

  • eosinm­immi
    Äldre 26 May 00:09

    haha, ang drömmar, shit vad jag har drömt tokiga saker, allt från som Fiaa, allt gick så fort, jag hann aldrig uppfatta rätt, till att jag kom till krykan i kängor o blötthår... en annan gång att festen var ute i skogen o typ alla var asfulla, varje gång vanar jag "åh vad skönt inte gift ÄN" Så jag kan göra på rätt sätt haha

Svar på tråden Vi som gifter oss den 16 juni 2012 <3