Inlägg från: Sansim |Visa alla inlägg
  • Sansim

    Fler som gifter sig 10/11 2012?

    Hej :)

    Vi ska också gifta oss i november. Men det blir den 24, då är det exakt 6 år sedan vi träffades för första gången.
    Har ni kommit nån stan i planeringen?
    Vi ska gifta oss i Sthlm. Ni?

    Vi har bokat kyrka och letar nu festlokal förfullt...

  • Sansim

    Vår gästlista är i princip klar. Men vi blir också runt 45-50 gäster :)


    Vi trodde att vi hade den perfekta lokalen, men personen som skulle fixa det åt oss kunde tvärr inte göra det sen...


    Så nu letar jag lokaler varje kväll. Jag har typ sagt till alla jag känner att de ska hålla öron och ögon öppna, för det är inte lätt om man ska hitta en till ett bra pris :(


    Ska ni ha något tema? Vi tänkte ha lila/vitt/silver som färgtema.

    Vi har köpt ring till mig också, men sambon ska bli överraskad på skottdagen med ett frieri och en ring. Den är beställd och blir klar nästa vecka! :)

  • Sansim

    Jag har också fyndat min ring, men på Sefina. Hittade den på deras hemsida och åkte dit och provade den och den var perfekt :)
    Har försökt lägga upp en bild på den förrut, men inte lyckats. Vet inte vad jag gör för fel...?

    Ang. frieriet så vill jag bara göra det :) Vi har bestämt datum och allt, men tyckte ändå att det vore roligt att överraska min blivande. Han anar nog ingenting :) Så det är bara en rolig grej, vi skulle ändå fixa en ring åt honom. Så varför inte överraska...? :)

    Vi har bokat kyrkan till klockan 15. Tyckte det skulle bli bäst så inte alla gäster behöver vänta på middagen.

    Ytterkläder har jag ordnat, min brors fru ska låna ut sin vita päls till mig.

    101112: Silver, lila och grönt tror jag kan vara snyggt ihop. Om det är svårt att bestämma sig...

  • Sansim

    Jag hoppas han blir glad och överraskad!!! Skrattande

    Eftersom vi redan har köpt min ring, så har vi redan pratat om att han ska ha en likadan, fast utan diamant då. Så både han och jag kommer att ha två ringar var när vi blir man och hustru.

    På söndag ska vi gå ut och äta middag med min mamma och pappa på en restaurang som ev. blir vår festlokal. Vi vill kolla hur maten är och känslan på stället.

  • Sansim

    Jag var inne och kikade på din ring Glad

    Ser superfin ut!

    Antar att det är äkta diamanter på den.... Tänkte bara på att min guldsmed sa att det kunde bli så att diamanten sprack om man förminskade den... Så jag vet inte om jag vågar mig på det? Dock sa hon att det var ytterst ovanligt, men att jag isåfall får ta den risken själv...
    Skulle egntligen behöva förminska den ytterst lite, men det fungerar som det är nu om den sitter längst in på fingret.

  • Sansim
    101112 skrev 2012-02-03 23:10:50 följande:
    Jag tror att jag helst vill ha hans efternamn som mellannamn då vi har vanliga son namn båda två så känns mitt lite roligare än hans Karlsson men ev ska vi forska lite vad som finns i släkten om vi hittar nåt som är intressant, samtidigt är det svårt att börjar fråga när vi inte berättat för någon ännu kan tänka mig att det blir frågor om varför vi vill veta vad gamla släktingar hetat
    Jaha, vad roligt att ni håller bröllopet hemligt :)

    Vi kommer ta hans efternamn, vår dotter har fått hans och jag har alltid tänkt att om/när vi gifter oss att jag vill ha hans. Inget av våra efternamn är väl direkt vanliga, men det får bli så :)
  • Sansim

    Hur går det för er och era planer?

    Idag blev min blivandes ring klar Tungan ute Kan knappt berga mig tills jag får ge den till honom!

    Provade en budklänning idag också, jätte fin var den, men alldelses för liten. Min blivande känner en tjej genom sin skola som har ägt en brudbutik. Jag blev verkligen kär i den här klänningen, men hon hade inte i större strl. Hon kanske har nåt annat fint...?

  • Sansim

    Jag har försökt lägga upp bilder förrut, men inte lyckats... Ska se vad jag kan göra. Ringen är gömd på jobbet just nu så han inte ska hitta den Flört

    Jag är nyfiken på hur det går för alla i tråden...?

    Klänningen går absolut att hitta i butik, men av min blivandes kompis så hade jag fått klänningen för 2200 kr istället för typ 7500 kr. Vi försöker hålla budgeten nere... Kollar Blocket också. Ska se vad Tradera har att erbjuda...

    Vi har nog bestämt oss för lokal nu iaf Skrattande Kanske blir lika billigt som det första alternativer vi hade, lokalen ligger nära kyrkan = ingen transport för gästerna, personal ingår = ingen gäst behöver känna att de ska hjälpa till med något under festen, maten kostar 325 kr/per, men då ingår inte drickan.
    Jag ser iallafall många fördelar med det mestaGlad Gästerna kommer dock att få betala dricka i baren efter middagen...

  • Sansim

    FruNovember: Vad skönt att restaurangen var ledig :) Men det verkar inte som att det är något problem att boka i november, det är nog svårarae på våren/sommaren. De flesta gifter sig väl då...?

    Vet inte hur det är med bokningar och skriva papper. Från kyrkan har jag fått en bokningsbekräftelse, ska kolla med fotografen också. Så att det verkligen är bokat :) Vi ska ha en fotograf som fotatde min vänninas bröllop förra sommaren :) Jättefina bilder och bra pris!

  • Sansim

    Hej!


    Jag är i full gång med inbjudningskorten, har ni redan skickat ut?


    Jag ska också beställa klänning från Kina, har en kompis som gjort det och den blev jätte bra. Så hon ska få hjälpa mig med det :)


    Ska till lokalen i veckan och titta hur det ser ut, hur vi ska duka osv.


    Känns som det börjar närma sig ändå... :)

  • Sansim
    101112 skrev 2012-07-16 00:44:45 följande:

    Inga inbjudningskort här efts vi inte berättar för någon om bröllopet :o))


    håller med om att det börjar närma sig har ju varit sååååååååååå gott om tid innan men nu snart är det dags att skaffa hindersprövning och annat.


    Jag är också väldigt nöjd med min klänning från KIna och min kompis som ska hjälpa mig att sy in den säger att den är riktigt välsydd.


    Ingen lokal att boka eller fixa och dona med behöver vi heller än så länge då vi inte planerat någon fest i efterhand heller.


    Vilka ska vara med på ert bröllop?


    Skönt att hör att klänningen blev bra :) Vilken av alla sidor beställde du ifrån?


    Ja, allt känns mer verkligt nu :) Ska bli så kul. Har ni bokat nån fotograf?

  • Sansim

    Jättefin klänning!


    Vad mysigt med ett litet och intimt bröllop, vi kommer bli ca. 50 pers.


    Nu är korten skickade, så de borde dimpa ner i brevlådorna på måndag :) Men jag tror de flesta redan vet, svårt att hålla sånt hemligt tycker jag.

  • Sansim

    Jo, jag är kvar :)


    Känns som det är mycket hela tiden, men jag försöker beta av allt som går redan nu, så jag inte har allt i slutet sen...


    Har precis bokat hotell och varit och tittat på lokalen. Beställt bukett är också fixat. Klänningen är beställd, men inte klar. Jag listan kan göras lång på sådant som är kvar, men det är skönt och rabbla upp allt som redan är gjort :)


    Jag har edan börjat drömma om bröllopet och i alla drömmar så har jag inte haft något festprogram, så det är väl något jag måste ta tag i...


    Hur går det för er andra?

Svar på tråden Fler som gifter sig 10/11 2012?