• Strawb­erry
    Äldre 18 Jan 23:19
    13178 visningar
    24 svar
    24
    13178

    Vill inte längre gifta mig

    Att känna sig orolig är inget fel och jag tror många är rädda för att deras bröllop inte ska bli "tillräckligt bra". Att jämföra sig med andra är svårt att undvika, men samtidigt helt omöjligt när det gäller bröllop där det inte finns något rätt eller fel. Om ett år kommer ingen att minnas hur inbjudan såg ut, vem som hade den finaste bordsdekorationen eller godaste tårtan. De kommer möjligen att minnas hur lyckliga ni såg ut i kyrkan, det fina talet som gavs en nära vän eller den söta killen de flörtade med hela kvällen. Inget ni kan planera för med andra ord! Försök att tänka bort de andras bröllop och jämför inte, för det kommer ingen annan att göra!! Och hur lyckligt äktenskapet sedan blir tror jag personligen inte har något som helst att göra med hur mycket pengar man lagt på bröllopet eller tid på att pyssla fina saker..

    Har du pratat med din blivande om hur du känner? Han kanske oroar sig precis som dig eller kan vara ett bra stöd och få dig att känna glädje i planeringen och förväntan inför eran dag?

    Ställer ni in nu, endast på grund av att någon annan ska gifta sig samma sommar, är chansen stor att ni aldrig kommer att bli gifta och din prestationsångest bara blir större och större för varje gång ni börjar om med planeringen.. Men om det är vad ni två tillsammans vill göra tycker jag inte att ett brev eller liknande räcker till. Ni eller hellre den tilltänka toastmaster, föräldrarna eller liknande får nog helt enkelt sätta er och ringa runt till alla.

    Hoppas at det löser sig!!

Svar på tråden Vill inte längre gifta mig