• Äldre 18 Jan 22:17
    13185 visningar
    24 svar
    24
    13185

    Vill inte längre gifta mig

    Det du känner nu - känner nog de flesta brudar lite av och till.

    Det är en enormt stor skillnad mellan erat och deras bröllop.
    Och den skillnaden är personerna som gifter sig.

    Visst kan man jämföra arrangemang, men se det så här. Du har en hel månad på dig att fixa sånt som var mindre lyckat på deras bröllop - om ni skulle ha råkat välja liknande upplägg Flört
    Du kan se deras bröllop som en generalrepetition för ditt eget. Vad funkar - vad funkar inte? Vilka bitar kan du "stjäla", vad ska du ändra?

    Vänd det till något positivt

  • Äldre 18 Jan 22:54
    #5
    Anonym (knytet) skrev 2012-01-18 22:31:21 följande:
    Tack, chicita och Jeaneettes, jag ska tänka på det en vända till... Men om man ändå vill ställa in, hur gör jag då bäst? Måste man ringa runt till var och en (det klarar jag nog inte) eller kan man skicka ett kort eller mejl eller hur gör man? Och vilken anledning ska jag ge? Man kan väl knappast skriva att det är pga av att den blivande bruden känner sig uttbränd och klarar inte trycket, eller?
    Spontant känner jag nog att man behöver direktkontakt med de man bjudit. Jag skulle nog ha blivit väldigt snopen om det kom ett kort med "vi kommer inte gifta oss, men tack för visat intresse" *typ*
    Jag kanske var stående med boende, köpt present och nya kläder... Nog vill jag ha en förklaring då..

    Bröllopet handlar om dig och din blivande, inte om era gäster även om ni ju har bjudit dom för att ni vill dela er lycka med dom.
    Så länge ni är lyckliga så spelar det ingen roll hur det andra bröllopet blev.
    Jag kan ju säga att jag inte ens tänkte på att det var folk inne i kyrkan när vi gick in dit, och jag glömde helt bort allt annat när vi stod framme med prästen. Världen krympte till oss tre (och en liten busig näbb Flört)
    Sen var allt bara lycka...
  • Äldre 19 Jan 15:55
    #14
    Anonym (samma känslor) skrev 2012-01-19 15:23:57 följande:
    Det handlar om att ha gäster som är glada för ens skull så tror jag inte det krävs mer än en smörgåstårta, en dator med Spotify och ett bra humör för att skapa en hejdundrande fest! Jag kom även fram till att jag faktiskt gifter mej för att visa för världen hur mkt jag älskar min kille och att vi ska hålla ihop resten av livet. 
    Så rätt så rätt...
    Det är precis det det handlar om. Inget annat
Svar på tråden Vill inte längre gifta mig