• Anneli­256
    Äldre 18 Jan 22:36
    13190 visningar
    24 svar
    24
    13190

    Vill inte längre gifta mig

    Jag förstår din rädsla till en viss del. Känner själv lite prestationsångest eller ångest över att allt inte ska bli så perfekt som jag vill. Vill ju bara att det ska bli så bra som möjligt. Ett bröllop som inte bara jag och min sambo minns utan även våra vänner..

    Men det känns som det är lite större än så för dig? Frågan är vad det handlar om? Har du alltid varit sån att du jämfört dig själv med andra? du nämnde något om kalas när du var liten..

    Vad är det du känner är torftigt med ert bröllop? Är era gemensamma släktingar, vänner dömande? Är det andra brudparet  tävlingsrinriktade.. är du det?

    Frågorna som dyker upp i huvudet är många. Det är bara du som kan finna svaren på frågorna och därmed kanske en lösning. En viss ångest och oro är normalt. Men det känns som du mår jättedåligt. Har du pratat med din m2b om detta? Eller kanske du behöver prata med någon utomstående, ngn professionell? Kanske ni kan ändra en del av dom saker som inte blev som ni tänkt från början? Kommer din ångest efter att du hört några kommentarer eller är det dina egna tankar och funderingar som "spökar" ?

    Hoppas verkligen du hittar en lösning så att du kan må lite bättre och se fram emot bröllopet med glädje och förväntan.

Svar på tråden Vill inte längre gifta mig