• Lokal i centrala Umeå med "eget kök"

  Mån 16 jan 2012 11:54 Läst 6285 gånger Totalt 4 svar
  Visar endast inlägg av ema - Visa alla inlägg
 • Mån 16 jan 2012 11:54 #1
  http://www.druidgardenumea.se/

  Vi ska ha vår bröllopsfest där. 80 personer är dock maxgränsen.
  Det är centralt och nära stadskyrkan.
  Det vi upplevde som svårt var att hitta en lokal i centrala stan som tillåter servering av alkohol. Druidgården var i princip det enda alternativet 
 • Mån 16 jan 2012 20:09 #3

  Det beror på när ni gifter er också. När vi tittade på lokalen, så sade han att tiderna är mer flexibla så länge ingen bokat dagen före eller efter. Så man kan få komma tidigare dagen före, och även städa senare dagen efter, utan extra kostnad. De är vana vid stressade bröllopspar antar jag.

  Vi gifter oss på våren, och hoppas att ingen bokar dagen före, så att vi får komma dit tidigare. Det kanske är svårare under högsäsongen, samtidigt verkar ju de flesta gifta sig på lördagar... Men det kanske är lite av en chansning. Om vi inte får tillgång till lokalen innan 11 kommer jag att be min mamma och svärmor hjälpa till, och tänka att det blir bra vad de än gör...

  Annars finns ju också folkets hus. Jag vet inte om man får ta med egen mat, men om ni tänkt ha catering kanske det blir värt det, om ni köper ifrån dem? 
  http://www.umea.fh.se/restaurang/applet/restaurang-lokaler

  Om ni som sagt inte tänker servera alkohol så finns det fler alternativ tex fösamlingshemmet, iogt-huset, cafe station osv. Hur många personer de rymmer vet jag dock inte. 

  Tyvärr verkar det vara dåligt med lokaler i centrala Umeå.

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll