• Melton­85
    Äldre 30 Sep 19:05
    7337 visningar
    34 svar
    34
    7337

    November 2012!

    Vi gifter oss den 17 november :) det börjar ju verkligen närma sig men det mesta för oss är klart vilket känns väldigt skönt. Har småpill som bordsplacering (kanske inte så lite pill eftersom vi blir närmre hundra personer), festhäfte, en tavla som ska målas, träna på att dansa :)

  • Melton­85
    Äldre 2 Oct 18:26
    #17

    Vi har osa på lördag men bara ett tiotal som inte svarat än. Kommer bli runt 100 personer :) Ja musiken var inget lätt, vi ska gå in till "min älskling du är som en ros" och ut till gotländsk brudvals (?), som tur är känner vi kantorn så hon har hjälpt oss med psalmerna och de två andra låtarna vi ska ha ska två kompisar sjunga så det kommer bli hur bra som helst tror jag. Aviman: så roligt det hade varit med en musikalisk blivande och en egenskriven låt, han kanske bara är lite seg :)

  • Melton­85
    Äldre 8 Oct 20:10
    #23

    Ja tiden springer iväg och undra om bröllopsnerverna börjar spöka redan (40 dagar kvar). I natt drömde jag att vi skulle gifta oss imorgon, fast ändå samma dag. Min blivande skulle iväg och jobba och jag skrev festhäftena för hand och inga av de foto vi skulle ha var framkallade och mitt i allt skulle vi stra oss och ta en öl på en uteservering med kompisar... Ahh snacka om kaos :)

  • Melton­85
    Äldre 8 Oct 20:12
    #24

    För övrigt har vi börjat med bordsplaceringen, hjälp, det är fasikens inte lätt. Men på något sätt ska vi nog få ihop det :) annars har vi inte mycket kvar bara skriva ut festhäfte, måla trädet till gästtavlan och skriva ut bordsplaceringelapparna plus plocka och pressa löv till dekorationerna :)

  • Melton­85
    Äldre 21 Oct 20:50
    #27

    Jag blev hippad redan i sommras då det var ett litet önskemål från min sida, för att kunna göra saker ute och jag fick en helt fantastisk dag. Ni kan läsa mer här: fridatuovila.com/ Jag gick hrla sommaren fram tills dess och bara funderade på vilken helg det kunde vara :)

  • Melton­85
    Äldre 21 Oct 20:51
    #28

    Däremot väntar min blivande på att få sin svensexa och det är bara tre helger kvar nu så nervös börjar han bli ;)

  • Melton­85
    Äldre 12 Nov 18:55
    #32

    Så mysigt det såg ut, vad är det för lokal ? Och stort Grattis givetvis, hoppas ni hade en fantastisk dag :D

  • Melton­85
    Äldre 27 Nov 20:27
    #34

    Så nu har även jag blivit fru :) och hunnit med en honeweek efter. Vilken fantastisk dag men så här i efterhand så är jag inte särskilt sugen på att planera ett nytt bröllop, oavsett hur kul det var Flört Här kommer ett par bilder från dagen, väntar på att få från fotografen och då har vi 1500 bilder att kolla igenom Förvånad




Svar på tråden November 2012!