Inlägg från: BodyMindSoul |Visa alla inlägg
  • BodyMindSoul

    November 2012!

    Vi gifter oss i Göteborg den 3 November, på söndag är sista dagen för att OSA... Fasen vad folk är sega med sånt ...

  • BodyMindSoul
    aviman skrev 2012-09-24 11:18:49 följande:
    Vårt osa går också ut 10/10 - men de flesta osade så fort de fick höra att de var bjudna. Det är faktiskt bara 5-6 stycken som inte har osat helt säkert ännu.

    Jag har börjat bli supernervös! Drömmer ganska mycket om bröllopet.. Väntar på klänningen som ska komma inom 2 veckor, slöjan är också skickad (från USA, en säljare på Etsy) men skorna och resten finns här hemma och väntar :)

    Är det någon utöver mig som ska gifta sig borgerligt? Kommer ni dela ut vigselprogram, eller hur tänker ni kring det? Och hur ser era vigslar ut? Långa löftesord? Korta? Texter/Dikter? Solister, musik? Hur långa blir era borgerliga vigslar ungefär?
    Vi håller på med vårt vigselupplägg just nu, och det är ganska svårt att uppskatta tiden tycker jag..
    Vi gifter oss också borgligt :) Vi kommer ha vigselprogram, tanken är att vi skall ha en ingångslåt sen skall VF hälsa alla välkomna, syrran läser en dikt, det spelas en låt till, långa versionen av borglig vigsel läses, en låt avslutar det hela... vä räknar ca 20 minuter...
  • BodyMindSoul

    WOHOOO


    Nu har alla OSAT och av 80 bjudna kommer 78 st, så himla kul!


    Hur känner ni andra er? Börjar er stress också krypa på? Jag känner mig ganska chill på dagarna men drömmer, pratar i sömnen och gnisslar tänder på nätterna, haha, kanske inte sååååå lugn ändå :)


    Nu måste vi snart bestämma musik till vigseln och det har varit det svåraste hittills, vad har ni andra valt?


    /Emma


     

  • BodyMindSoul
    FruNovember skrev 2012-10-02 15:11:20 följande:
    Tiden bara ruuusar fram känns det som! :-P Jag inbillar mig att jag är lugn, det är bara ibland det brister.. Vi har valt såhär till vigseln; ingångsmusik: "A trumpet voluntary", solosånger: "From this moment" & "Kärleken förde oss samman". Utgångsmusik "Drottningholmsmusiken"

    Åh vilka bra låtar, ni skulle också gifta er i Göteborg va?


    Då vi gifter oss borgerligt så känner vi inte att de klassiska ingångslåtarna passar så bra, vi tänkte gå in till Marry me med Train, sen behöver vi en "mittenlåt" och en avslutningslåt :) Det lutar åt kärleken förde oss samman evighet eller ett av dem sätt... det hänger ju lite på killen som skall sjunga också, vad han kan göra bra.


    Är allt annat klart för er?

  • BodyMindSoul

    Nu har vi enats om musiken, av alla val så har detta varit det svåraste haha. Vi kommer gå in till marry me med train, spela ett av dem sätt med lemarc och kärleken förde oss samman med Lundell i mitten, som avslut och såpbubblelåt blir det marry you med Bruno mars.

  • BodyMindSoul

    Aviman.... Kan ni inte hitta en dikt eller låttext som någon kan läsa?

  • BodyMindSoul

    Då har jag blivit hippad! sicket tjejgäng man har! Underbart! Skönt att veta att kommande helger kan löpa enligt plan också, haha. Ikväll skall vi träffa vigselförrättaren...Håller med dig Aviman vart har tiden tagit vägen?

Svar på tråden November 2012!