• Sirifi­sen
    Äldre 28 Feb 19:49
    4556 visningar
    13 svar
    13
    4556

    1:a September - någon mer än jag?

    En till som gifter sig 1 sept!

    Nyförlovad men redan i full färd med planeringarna. Blir i Halmstad på en herrgård i närheten av där vi bor. Litet med endast familj på 20 pers ung.  Sedan middag på gården i all enkelhet. Borgerligt. Men funderar på om jag inte passar på o njuter av att ha blivit förlovad till slut utan rusar iväg för fort. Redan bestämt gästlistor (2 tillställningar), bordsplaceringar för dessa (om alla kommer dvs), i full färd med inbjudningskorten, bokat plats, bestämt oss för färgtema o lämnat in ringar för omarbetningar.  Känns inte på riktigt eftersom vi inte har ringarna än.. Som dessutom är de enda vi ska ha, alltså förlovningsringarna är även vigselringarna. 

    Men ok, det är 7 mån kvar, men fästmannen känner sig överkörd för att jag ilat iväg som en kanonkula o planerar o fixar med allt. Hur har ni gjort? Är jag för tidigt ute med allt eller i god tid? 

  • Sirifi­sen
    Äldre 28 Feb 20:03
    #10

    Just ja, vi kör på budgetbröllop som bara den. Har en liten budget o inte mkt tid på oss att spara. Som tur är står far min för middagen för alla vilket underlättar mängder!! Som resa tänkte vi oss Azorerna o hoppas få ihop med pengar till det ist för presenter, vi behöver inget annat än just cash till resa Flört O ringen fick vi i förlovningspresent av svärmor så det behöver vi heller inte tänka mkt på bortsett från lite omarbetningar på den. Vi räknar på en budget på ca 9 000:-. Klänningen tänkte jag kolla efter i maj/juni när det finns massor av studentkläder att välja mellan, skor fixar jag enkelt (tänkte mig kilklackar), hans kläder kör vi också enkelt med ett par snygga svarta byxor, vit skjorta o väst. Skor har han. Blommorna odlar jag själv i trädgården, håruppsättningen fixar jag själv med hjälp av mammor, hotell behövs inte eftersom vi kommer vara ett stenkast hemifrån även om det varit najs att ta in på ett på bröllopsnatten så den blir lite mer speciell, men middagen kommer inte vara så länge så. Veckan efter kör vi festen för kompisarna hemifrån med partytält o cockatiltema. 

    Men nu blir det en liten paus så han får komma ikapp o jag får njuta av att äntligen blivit förlovad! Skrattande
    Hur har era killar varit i planeringen? Har någon känt sig övrkörd? Hur har ni gjort?

  • Sirifi­sen
    Äldre 28 Feb 20:05
    #11
    Mysco skrev 2012-02-28 19:58:36 följande:
    Vi har också 1 september :)
    Temat är svart, vitt och rött
    Kyrka och festlokal är bokad också...men har fastnat på klänningen...för många att välja på och vet inte vad jag vill ha för stil. :/

    Men skorna är klara i alla fall :D
    Ja, finns ju hur många som helst att välja mellan, men jag har iaf en något så när klar bild över vad jag vill. Hittade en sida där jag bläddrade igenom 2400 klänningar (puh!) o fick en rätt bra idé

    www.candiny.com 
Svar på tråden 1:a September - någon mer än jag?