• Puman 81
    Äldre 2 Jan 16:32
    4728 visningar
    17 svar
    17
    4728

    Ni som gifter er 5 maj 2012, välkomna!

    Hejsan på er, här har ni en brud till den 5 maj 2012. Vi har bjudit 98 gäster och ska ha ett kyrkbröllop. Vår son ska vara brudnäbb, min svägerska tärna, min kusin tärna och min blivande mans bror best man. Det ska bli så kul att gifta sig men det är väldigt mycket att planera. Härom dagen var vi och beställde brudbukett, tärnbuketter och corsage.
    Min klänning inhandlad och hänger hos mina föräldrar.Ringen är också inhandlad.
    Jag beställde skor till mig på nätet som passade perfekt. I fredags var vi och handlade västen till m2b. Klänningarn till mina tärnor är klara. Kostym och skor till vår son är färdigt.Frisören är bokad Kyrkan och lokalen har varit bokade länge. Bandet är bokat och festen är toastmaste och toastmadame ansvariga för. Min moster ska göra maten till bröllopsmiddagen, det blir 3 rätters med tårta och kaffe.Senare på kvällen blir det ett litet godisbord. Ska skicka iväg inbjudningarna i mitten på januari.

    Ha det så gött

  • Puman 81
    Äldre 4 Jan 08:51
    #9
    Guffi skrev 2012-01-03 21:02:57 följande:
    Ojj vad ni är flitiga! Här har allt legat på is ett tag... Har varit skönt att landa i allt och att stanna upp en stund. Är ju så mycket som ska planeras och komma ihåg...

    Hur långt innan behöver man beställa blommorna?
    Vi beställde våra blommor förra fredagen. Altså ca 4 månader innan. Men fråga där du har tänkt att beställa blommorna och fråga när du behöver beställa dom.
Svar på tråden Ni som gifter er 5 maj 2012, välkomna!