• MissyS­ophie
    Äldre 7 Dec 10:07
    27994 visningar
    20 svar
    20
    27994

    Billig bröllopsfotograf i Stockholm/Uppsala?

    Hej vänner!

    Är det någon som kan tipsa om en billig fotograf som är duktig på bröllopsfoton som finns i Stockholm eller ännu hellre i Uppsala trakten?

    Vill helst ha en fotograf som följer med oss hela dagen Glad men som ska vara riktigt duktig och billig som sagt.

  • Svar på tråden Billig bröllopsfotograf i Stockholm/Uppsala?
  • MissyS­ophie
    Äldre 18 Dec 19:51
    #7
    Prinsessan Fiona skrev 2011-12-17 18:26:38 följande:
    Det finns jättemånga bra fotografer, men då får du ju betala för det också! De flesta fotograferna som räknats upp här är inte så jättebilliga som du verkar vara ute efter, de är absolut inte dyra, men inte billiga heller.

    Man får vad man betalar för, och du måste nog fundera igenom lite om du vill ha bra och riktigt vackra bilder som minnen från din dag eller om det är mer värt att du sparar in några kronor på kvalitén.

    Jag är gift och i efterhand kan jag säga att det är två saker framför allt som man ska lägga pengarna på och som man har kvar förhoppningsvis livet ut, det är ringen och fotografen!

    Självklart är det mycket man vill lägga pengar på och prioritera, men många gäster minns inte vad man åt på bröllopet bara ett kort tag efteråt...
    Har hittat några prisvärda fotografer som är tillmötesgående,har bra kvalite på sina bilder och helt OK i pris så det finns "billiga" och bra fotografer.

    Visst vill man lägga ner pengar på sina ringar men när man inte är multimiljonär så får man hålla sig till sin budget och sen är det inte min dag direkt utan bådas dag. Min fästmans dag lika mycket som min, gillar inte att det enbart ska vara brudens dag,fjantigt tycker jag.
Svar på tråden Billig bröllopsfotograf i Stockholm/Uppsala?