• Jane
    Äldre 8 Nov 13:21
    8435 visningar
    30 svar
    30
    8435

    hur ska vi göra detta så billigt som möjligt??

    Jag skulle föreslå att ni tar emot deras billigare variant, om ni känner att säckpiporna är ett måste och skulle höja festen.
    Annars är det ju klart att man kan snåla in lite på allt annat, ringar och kläder ni ska ha t.ex. nu vet jag ju inte vad ni har för budget för dessa, men ringar finns ju från 3 000kr och uppåt. Kostym kan man hitta för 1 000 kr om man letar på nätet, begagnat, blocket och outletbutiker. Samma sak med klänning. Mat kan man ju också snåla in på, man kanske kan göra den själv eller be föräldrarna hjälpa till och kanske stå för en del av matpriset, istället för att komma med en present. Vill man ha billig sprit kan man åka till Tyskland (om man bor i närheten).

    Nu vet jag inte hur ni har tänkt helt och hållet med bröllopet, men har ni t.ex. tänkt att åka i en häftig bil till/från kyrkan, så kanske ni kan be någon i släkten att stå för det istället för present? Det blir ju en upplevelse och ändå en present lixom. Jag tror att ni kan klara er på 20 000 kr för 20 personer, om 5 000kr går till säckpiporna så räcker 15 000kr till resten, det gäller bara att fördela slantarna rätt.


  • Jane
    Äldre 8 Nov 15:17
    #6

    Jo det låter bra, och ni blir då uppe i 20 000kr? Jag tror det kommer behövas några tusenlappar till, för det brukar ploppa upp saker man har glömt. Så ni ska inte ha fotograf?


  • Jane
    Äldre 9 Nov 15:41
    #10

    Jo det är ju bra om du t.ex. har en kompis som har pluggat eller helt enkelt är bra på att fixa brudbukett, smink eller hår. Annars kan man ju gå till en elev i en skola eller hos en elev i en frisörsalong. Min mamma kommer göra min brudbukett, men hon har iofrs jobbat i blomsterbutik. Men det går att göra själv också!
    Bra att ni får fotograf gratis. :)

    Hur har ni tänkt med tårtan?


Svar på tråden hur ska vi göra detta så billigt som möjligt??