• Äldre 31 Oct 10:35
  2626 visningar
  11 svar
  11
  2626

  Vad gav ni era värdar/toastmadame som tack?

  Hej, jag funderar på det om att man säkerligen behöver ge värden mm något som tack för hjälpen? Jag har en värd som kommer ha ansvaret i bygdegården och hennes man kommer hjälpa till med tekniska saker och filma fota.
  JAg har även en minivärd eller nåt slag av det. en kompis i min ålder som kommer backa upp under dagen och vara med mig när jag sminkar mig mm.
  Men innan gör de egentligen inte jätte mycket. jag gör stortsett allt helt själv. hittar på,planerar, fixar mm. de hinner nästan aldrig träffas eller prata verkar det som.
  Så vad bör jag ge dom? Skitsvårt..

  TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-10-31 10:37
  Glömde en person. Hon som ska hjälpa till och ta hand om vår 1.5åring.visserligen kommer vi ta hand om henne mycket den dagen också, men bör vi tacka henne också på nåt vis?

 • Svar på tråden Vad gav ni era värdar/toastmadame som tack?
 • Äldre 31 Oct 21:23
  #3

  Hmm, det är verkligen svårt.
  De som hjälper till slipper ju självklart kuvertavgiften som vi har i vårt fall och slipper även betala för dricka i baren.
  men nåt kanske man ändå känner man vill ge..hmm
  barnvakten är ju en av värdarnas mamma. hon är ju då en slags bekant och vän med min mamma..hmm

 • Äldre 2 Nov 22:50
  #6
  aniara skrev 2011-11-01 09:29:47 följande:
  Vi har inte gjort några sådana planer ännu men jag skulle tro att vi antingen bjuder på middag eller ger bort en champagne/cremant. Vår toastmaster, min fästmans bästa kompis, vet vi är väldigt førtjust i cremanter (i princip samma sak som champagne men tillverkad utanfør Champagne). Våra føräldrar kommer vara värdar så dem bjuder vi nog på middag.
  Ah, kanske kan ge min ena hjälp tjej ett litet smycke eller champange..och bjuda värdarna på middag...hmm..men ändå svårt..när vi ska hinna mitt i flytt och med en 1åring och eventuellt spyende gravid..
 • Äldre 3 Nov 14:40
  #10
  marimekko86 skrev 2011-11-02 23:55:50 följande:
  Vårt toastpar var mina två bästa vänner och jag ska ta med dem på ett SPA och bjussa dem på varsin massage.! Sen ska jag bjuda ett annat par på finmiddag hemma som tack för all hjälp omkring bröllopet
  Skulle gärna vilja göra så, men vår budget är kass just nu :/  kanske jag skrivit ovan. men sjukskriven hel graviditet,fortfarande föräldraledig, bröllop och flytt krockade samtidigt också.shit.. behöver hitta billigare saker.. med tanke bakom det .)
Svar på tråden Vad gav ni era värdar/toastmadame som tack?