Inlägg från: Annary |Visa alla inlägg
 • Annary

  Vi gifter oss den 25/8 2012, någon mer???

  En månad kvar ja. Ska bli fantastiskt roligt! Ångrar att jag inte tog semester förrän den 20 augusti. Mycket att göra på jobb så jag hinner inte bröllopsplanera så mycket i veckorna. Dessutom veckopendlar jag så jag är bara hemma på helgerna. Men jag hoppas det inte ska vara allt för mycket kvar. Vi har lokal, mat, vigsellokal, fotograf, DJ bokat. Har fått våra kläder, ringar och beställt buketter. Har köpt in lite grejer att dekorera med och material till vigsel- och festprogram. Kvar är väl att göra programmen och placeringskorten samt göra bordsplaceringstavla. Hoppas det går att fixa på en vecka! Har en kompis som är frisör och ska fixa håret. Har inte bokat ngn sminkning då jag hellre fixar sminket själv. I vart fall tror jag det kan bli svårt att få tid till en sminkning på dagen D. Hur gör ni andra?

 • Annary

  Fick köpa en ny klänning idag. Lite panikartat med två veckor kvar men det ser ut att ordna sig!

 • Annary

  Ja, kaotiskt var det minst sagt! Men hittade en helt underbar klänning på Tekla som jag ska få hämta på fredag. Spräcker budgeten men det får det vara värt helt enkelt. Upptäckte att min klänning inte går att sitta i (lite sent påkommet men så var fallet). Vi känner oss klara med det mesta. Bara lite småfix kvar. Måste också göra en detaljerad planering för dagen så man inte missar ngt!

 • Annary

  Hela veckan har varit späckad med spaaktiviteter och annat mys och nu har även de låpngväga gästerna börjat droppa in så det blir att vi umgås en hel del med dem. Men börjar känna pirr i magen nu. mycket som ska ses över och gås igenom imorgon och sen är det ju logistiken inför lördag som ska ordnas. Men åh så underbart att dagen snart är här! Och vädret kommer vi inte kjunna påverka hur mycket vi än vill så jag har börjat släppa det nu. Däremot sitter tärnorna med tre väderappar som de uppdaterar konstant haha. Lycka till allihopa!!

Svar på tråden Vi gifter oss den 25/8 2012, någon mer???