Inlägg från: mariakarolina |Visa alla inlägg
 • mariakarolina

  Vi gifter oss den 25/8 2012, någon mer???

  Vi ska också gifta oss den 25/8 :)
  Vi har bokat festlokal, köpt klänning, och pratat med en som har catering. Nästa månad kommer vi att köpa pyssel till inbjudningskorten:) 
  Hur långt har ni andra kommit?? 

 • mariakarolina
  mariakarolina skrev 2012-02-20 19:08:36 följande:
  Vi ska också gifta oss den 25/8 :)
  Vi har bokat festlokal, köpt klänning, och pratat med en som har catering. Nästa månad kommer vi att köpa pyssel till inbjudningskorten:) 
  Hur långt har ni andra kommit?? 
  Och bokat kyrka förståss ;)
 • mariakarolina
  maria12 skrev 2012-02-20 20:26:31 följande:
  Jag tror att det är smart att skicka inbjudningar tidigt i stället för Save the date. Det ställde till det lite för oss för i save the date skrev vi inget om barnfritt och nu har vissa gäster förutsatt att deras barn är bjudna..

  Vi har också lokal, vigselförrättare och jag har köpt klänning :) Jag har även bokat sminkning och kontaktat en florist som ska leverera blommor hem till oss..

  Mariakarolina: hur ska ni göra inbjudningskorten? Jag har också funderat på om man ska köpa enkla vita o sen göra själv..jag är rätt pysslig av mig iaf men inte min kille =)  
  Vårat färgtema kommer att gå i grönt och mörklila.. Så jag kommer att köpa gröna papper, lila band och annat smått och gott som man hittar.. Kommer att ha vita papper där själva texten kommer att va.  Sen Kommer jag att göra det rätt enkelt med tanke på att vi ska bjuda 70 gäster.. Blir jag som pysslar, annars finns risken att det inte blir så bra för min kille är heller ingen pysselgubbe direkt ;)

  Man kan nog göra mycket själv, bara man använder fantasin :)  
 • mariakarolina

  Hej hopp i lingonskogen! Vad tiden går fort.. Hur går det för alla?

 • mariakarolina
  pulmonate skrev 2012-04-22 23:57:54 följande:
  Jag börjar ju bli lite stressad nu att jag inte ska hinna fixa alla papper, killen har inte sina kläder, har inte tittat på ringar, har inte pratat med florist, frisör,mm, och budgeten är fördubblad :-/ Tur man bara gör det en gång (är det tänkt iaf, ahah). 
  Vi var och bestämde mat som vi ska prova på provsmakningen. Vi ska prova 5 pastarätter och 4 kötträtter och välja 2 av varje. Ska bli kul och gott. Vi åt middag där när vi ändå var där och är väldigt nöjda. Gottgottigott gott.
  Min blivandes syrra sa till mig att det är bättre att beställa hindersprövning och sånt så sent som möjligt så att det inteblir nåt trubbel.

  Vi har hunnit med:

  Köpt klänning
  Mannens kläder (förutom slips,skjorta,skor)
  Lokal 
  Mat (gör själva)
  fotograf  (en kompis)
  Florist (min syster)
  Skickat ut korten

  Sen står det tyvärr rätt still.. OCH JAG BLIR SÅ STRESSAD!

  Vi har kollat på alkoholbudgeten..
  Leka med tankarna om bordsplacering.
  Funderat hur vi ska transportera våra gäster och oss själva

  Min blivande vill helst göra allt någon månad innan eller någon dag innan. :P puuuuh....
   
 • mariakarolina

  Yeey.. vad kul att tråden börjar komma till liv igen. på Onsdag är det 4 månader kvar.. Herre! Nu börjar man fatta att man verkligen ska gifta sig.. Med sin livs kärlek.. Kan inte bli lyckligare :)

 • mariakarolina
  Ellis skrev 2012-05-09 19:23:08 följande:
  Jag hoppar in! Har eventuellt hoppat in tidigare också men orkar inte leta upp migsjälv ;) Vi ska också gifta os den 25/8 -12 Glad

  Är lite stressad över det hela då jag känner att vissa punkter börjar brinna i knutarna, t.ex. inte beställt klänning än :S Men jag jobbar flera jobb, studerar heltid och tar examen från högskolan om knappt en månad så jag får ta igen planeringen när skolan är klar i juni. Det ska gå! :) 
  Du hinner :)
 • mariakarolina

  Det vi har kvar är att invänta alla o.s.ningar. Sista datumet är den 25/6. Jag har även gjort en "preliminär" bordsplacering.

  Har tur som har en vän som är fotograf, en vän som är sångerska och underhållare, en till vän som är frisör och min lillasyster florist. Vi har tur som får allt gratis också.. Underbara människor.

  Mannens kläder måste köpas.
  Prata med cateringfirman om vilken mat vi ska ha.
  Köpa dekorering för borden
  Inhandla alkohol/alkoholfritt
  Bestämma tårta.
  Kolla om serveringspersonal.

  Ringar... Eftersom att det har kommit en massa oväntade kostnader för oss på senaste så funderar vi på att köpa ringarna efter bröllopet, Vad tycker ni resten om det? SoligTyst

 • mariakarolina

  Vi har gjort rätt mycket.
   De enda vi har kvar är vigselsamtal med prästen.. Lite sent kan man tycka.. men hon har varit på semester.
  Festprogrammet är klart..
  Beställde servetter och diverse igår.

  Till helgen ska vi till Dollarstore och storshoppa plastglas för baren, dekoration, snacks dricka m.m. 
  M2B ska fixa skjorta,väst och slips.
  Jag måste hitta skor!!!
   fixa Vigselprogrammet!
   

Svar på tråden Vi gifter oss den 25/8 2012, någon mer???