• Ellis
  Äldre 9 May 19:23
  13906 visningar
  112 svar
  112
  13906

  Vi gifter oss den 25/8 2012, någon mer???

  Jag hoppar in! Har eventuellt hoppat in tidigare också men orkar inte leta upp migsjälv ;) Vi ska också gifta os den 25/8 -12 Glad

  Är lite stressad över det hela då jag känner att vissa punkter börjar brinna i knutarna, t.ex. inte beställt klänning än :S Men jag jobbar flera jobb, studerar heltid och tar examen från högskolan om knappt en månad så jag får ta igen planeringen när skolan är klar i juni. Det ska gå! :) 

 • Ellis
  Äldre 10 May 08:11
  #73
  mariakarolina skrev 2012-05-10 07:49:53 följande:
  Du hinner :)
  Tack! Det tror jag också :) Vilja våld och vasselin eller vad heter det? ;)

  Men lokal och vigselförrättare är bokade, mat och tårta preliminärbokat, save the date skickat, hindersprövning skickat. Så i värsta fall får jag väl lägga ut mer för klänning än vi tänkte, det viktigaste är ändå  att vi gifter oss :)

  Har ni börjat bli nervösa än? Mina vänner frågar mig det hela tiden, men änsålänge är jag bara glad och lite stressad över att hinna med allt ;) 
 • Ellis
  Äldre 12 May 21:36
  #76

  Idag har jag preliminärbokat maten så att de inte bokar in någon annan samma dag, eller ja så de åtminstone vet att de har tid för oss
  Viktigast av allt: Flört Köpt klänning, slöja och väska! =D Eller jag fick väskan av butiken rättare sagt. (För Malmöbor: 70% rea på Cinderella, var väldigt stort utbud tyckte jag och väldigt bra service. Någon som vet ifall det är Ateljé MB som tar över?)

  Tårtan är halvt preliminärbokad, hon som ska göra den sa att det räcker att boka en vecka innan men hon vet om vårt datum iaf.

  Vi måste bestämma toastmaster snart så vi kan göra/beställa inbjudningskorten... :S Vi har dock skickat save the date kort för några månader sedan då vi har en del resglada vänner och några som bor utomlands så att de kan planera hemkomsten och resor om de vill närvara vid bröllopet (vilket de vill)

  HelenJ: Färgtema vet vi inte än... Jag gillar murgröna, sambon är inte lika förtjust. Jag tänker att jag vill inte beställa dyra arrangemang, så vi ska välja blommor och sånt utifrån vad vi klarar av att göra själva och beställa själva.  

  Tycker ni 1500 är dyrt för bröllospsfrisyr inkl. testuppsättning? Det är nog antingen det eller göra själv för jag vill inte gå till en frisör som använder djurtestade produkter och har hittills lyckats hitta en som inte gör det i staden där jag bor, och de tar lite drygt 1500kr enl hemsidan (jag kommer inte ihåg exakt summa på rak arm). 

 • Ellis
  Äldre 27 May 19:52
  #78

  Vi var hos guldsmeden igår och har nu beställt ring som han ska göra. Jag ska beställa/skriva inbjudningskort så fort jag är klar med skoluppgift som ska in imorgon natt senast Glad Vi har redan skickat save the date så folk vet redan om när det blir.

 • Ellis
  Äldre 23 Jun 01:36
  #85

  Vi är lite sent ute men nu har vi ändrat vigsellokal från festlokalen till en separat lokal. Och till slut kunnat beställa inbjudningskorten som jag hoppas kommer snabbt då vi skrev OSA 15 juli... Borde kanske skrivit 25 juli istället så gästerna hinner tänka lite.. ^^

   Jag är lite nervös att vi får barnafödsel på bröllopet då sambons syster är beräknad till 23e augusti. Resultatet är att vi inte kan lägga några uppgifter på sambons föräldrar för vi vet inte om de kommer eller är med sambons lillasyster. Och min förälder är inte att räkna med när det gäller sånt. Hua, jaja det måste gå bra. Sambons syster får knipa igen Flörtjakother: jag hade nog tyckt det vore jättesvårt att hålla något sådant hemligt. Jag kan knappt knipa igen om vad jag köpt till sambon i julklapp så jag köper alltid sista veckan innan jul så jag inte ska behöva dra på hemligheten så länge hehe. Spännande med hemligt bröllop! Bjuder ni gästerna till en "annan fest" som sen visar sig vara ert bröllop? Glad

 • Ellis
  Äldre 25 Jul 06:19
  #87

  25 juli idag. Exakt en månad kvar nu bara! :D

 • Ellis
  Äldre 25 Jul 22:02
  #90

  Jag lyckades få ledigt 23 och 24 augusti bara, så försöker göra så mycket jag kan på helgerna. Sminkning ska jag också göra själv. Om du vill ha någon som gör sminkning går det ju att kolla med affärer som säljer smink. Jag har inte fixat blommor än och lite andra smågrejer men jag känner mig lugn ändå. Vännerna verkar vara mer nervösa än mig så då behöver inte kag oroa mig också ;)

 • Ellis
  Äldre 6 Aug 06:35
  #97

  Vi har haft så himla mycket bestyr med dessa gäster så vi bordsplacerar dem inte. Har flera släktingar som vägrar komma pga att vi skrev mörk kostym och hade vi bordsplacerat hade ännu fler vägrat komma... Så vi bordsplacerar bara honörsbordet och det är klart. Även om det blev en del gruff om varför en god vän som varit som en mamma för mig ska få sitta på brudens mors plats, men jag har ingen mamma så då tyckte jag det passade. Ibland känns det som att det hade varit lättare att gifta sig utan släktboch vänner ^^

Svar på tråden Vi gifter oss den 25/8 2012, någon mer???
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.