• Jennie­2012
  Äldre 28 Nov 16:24
  13898 visningar
  112 svar
  112
  13898

  Vi gifter oss den 25/8 2012, någon mer???

  Vi har precis preliminärbokat en lokal den 25e... så lycklig att vi äntligen har hittat en ställe som vi gillade. 

  Nu inser jag att jag har mycket annat att ta tag i... det blir nog save the dates i januari, och även dax att börja kolla runt efter bröllopsklänningar. Någon som har bra tips på ställen att prova i Stockholm?
   

 • Jennie­2012
  Äldre 1 Dec 20:42
  #18

  Har börjat kolla lite mer på det här med Save-the-Dates.. Tänkte att det kanske skulle va en rolig grej att trycka upp magneter med bild på oss och bröllopsdatum som dom inbjudna kan ha tex på kylskåpet. 
  Någon annan som har några erfarenheter av detta?  

 • Jennie­2012
  Äldre 7 Dec 22:13
  #21

  Nu har vi beställt våra save-the-date! Det blev små kylskåpsmagneter med bild på oss samt datumet på från vistaprint. Håller tummarna för att dom blir bra. Tror dom kommer dimpa ner i brevlådan om ett par dagar. Sen måste vi bara se till att få klart gästlistan så man kan skicka ut dom också. =)

  i helgen är det dax att prova brudklänningar för första gången. Jag längtar sååå!!  

 • Jennie­2012
  Äldre 11 Dec 21:34
  #33

  Har kollat klänningar i helgen. Var på bröllopshuset i Linköping då jag var där och hälsade på min lillasyster. Jag fick ett mycket trevligt bemötande och en tjej var med mig och hjälpte till att välja ut klänningar/fixa snörningen mm utan att jag hade bokat tid innan. Jag provade en klänning som jag verkligen gillade från Lilly, dock i lite fel storlek. Men jag kommer nog gå runt på lite fler ställen innan jag bestämmer mig för vilken klänning jag ska ha. 

 • Jennie­2012
  Äldre 31 Dec 11:31
  #34

  Jag vet inte hur det gick till men jag hittade klänningen som jag gillade på blocket, OCH det var helt rätt storlek . It was meant to be. Så nu har köpt klänning och den är helt fantastisk!! Hur går det för Er andra?

 • Jennie­2012
  Äldre 1 Jan 17:38
  #37

  Det blev en klänning från Lilly. Ganska enkel men jättefin. Måste dock fortfarande fixa underkjol så att den kommer ut litegrann. Hur har ni gjort? tyll eller ringar? 

  Nästa steg kommer vara att fixa fotograf och att få ut save-the-dates i januari. Har redan fått hem dom (kylskåpsmagneter)  men vi har inte helt gjort klart med gästlistan ännu. 

 • Jennie­2012
  Äldre 20 Feb 21:56
  #52

  Va kul att den här tråden har levt upp igen. Det känns som det hänt mycket nu sista tiden. Vi fick ut STD i slutet på januari och tänker skicka ut inbjudningskorten i maj. Jag vill också gärna pyssla och jag har min syster som vill hjälpa till också. Vart beställer ni vita korten från? Det som är klart är: lokal, vigselplats, solosong under vigsel, fotograf, klänning,, bokat hår och make-up... I veckan ska jag boka tid hos dom som ska göra tårtan och tjejen som ska fixa alla blommor och brudbukett. Jag har låtit m2b ta ansvar för att ordna vigselförättare, dj och ljudutrustning.

 • Jennie­2012
  Äldre 23 Apr 13:51
  #68

  Hej!
  Det har stått rätt så still och också ett tag.
  men till helgen ska jag börja sätta ihop inbjudningarna och förhoppningsvis skicka ut i nästa vecka. Sen blir det också träff med floristen i veckan, och träff med fotografen nästa vecka.  
  Vi har klart med toastmasters, tärnor, och marschalkar. Jag bokade in konsultation för hår och smink i veckan, men ska inte dit förrän i början på juli.
  Jag börjar bli lite orolig för budgeten, tror inte den kommer hålla och jag tror vi kommer behöva låna pengar från våra föräldrar för att få det att gå ihop. Känns lite jobbigt att planera för nånting man egentligen inte har råd med. Men förhoppningsvis kan vi betala tillbaka relativt snabbt.  

 • Jennie­2012
  Äldre 5 Aug 20:00
  #96

  3 veckor kvar... 
  Hur lägger ni upp planerna sista veckorna? Är era bordsplaceringar klara? Jag har suttit med min idag.. det är inte lätt att få ihop det så att alla sitter "bra".
   

Svar på tråden Vi gifter oss den 25/8 2012, någon mer???
Logga in
Bli medlem