• maria1­2
    Äldre 20 Feb 17:45
    16621 visningar
    112 svar
    112
    16621

    Vi gifter oss den 25/8 2012, någon mer???

    Vi ska också gifta oss den 25e! Jag bara längtar!! Nu var det et tag sen många skrev i den här tråden, hur långt har ni kommit nu? Vi har skickat ut save the date och funderar nu över hur vi ska göra med inbjudningskort. Save the date skickade vi bara ut ett mail om med ett kort på oss, men inbjudan ska vi köpa kort och göra lite mer seriöst.. 

  • maria1­2
    Äldre 20 Feb 20:26
    #46

    Jag tror att det är smart att skicka inbjudningar tidigt i stället för Save the date. Det ställde till det lite för oss för i save the date skrev vi inget om barnfritt och nu har vissa gäster förutsatt att deras barn är bjudna..

    Vi har också lokal, vigselförrättare och jag har köpt klänning :) Jag har även bokat sminkning och kontaktat en florist som ska leverera blommor hem till oss..

    Mariakarolina: hur ska ni göra inbjudningskorten? Jag har också funderat på om man ska köpa enkla vita o sen göra själv..jag är rätt pysslig av mig iaf men inte min kille =)  

  • maria1­2
    Äldre 20 Feb 22:21
    #53

    Ja vad kul att tråden har liv! 

    Jag har också bett några kompisar att sjunga under själva vigeslakten och min blivande svåger ska sjunga nån typ av ingånsmusik. Dock ska vi ha vigseln utomhus så vi måste nog ordna någon typ av musikanläggning som förstärker ljudet...eller behövs det när man är ute? Jag tänker om det blåser mycket så kanske man inte hör så bra..

    Jennie2012: jag har kollat på tradera på vita kort för inbjudningar, dock inte beställt än. Jag har mest tittat på en säljare där som heter pappex, verkar bra tycker jag iaf!

     

Svar på tråden Vi gifter oss den 25/8 2012, någon mer???