• EmmaSt­ina
    Äldre 27 Sep 18:25
    5378 visningar
    39 svar
    39
    5378

    Bästa tipset bröllopsresa.

    Vi fick en resa till Island av mina svärföräldrar. Det är kanske inte det första stället man tänker på när man tänker romantisk resa men vilket otroligt land det var! Alla var vänliga och trevliga, maten var kanongod och det finns massor att se. Vi bodde mitt inne i reykjavik och gjorde en utflykt varje dag. Vi blev hämtade vid hotellet alla gångerna.

    Nått man verkligen itne ska missa är blå lagunen. Det var helt underbart att skvalpa runt och bara vara i det varma mjuka vattnet.

    Vi var där i slutet av augusti, och det är sommaren som är högsäsong. Just nu är det billigt, men vädret är lite sämre än på sommaren.

  • EmmaSt­ina
    Äldre 28 Sep 17:53
    #35
    Aleta skrev 2011-09-27 22:40:05 följande:
    Ja, Island är härligt!
    Vi var på forsränning och turledaren stannade till för en fika. Det blev varm choklad på vatten som han tog ur en källa i marken.
    Valsafari var vi också på. Man kan åka buss på Island runt hela ön- Tvärs över däremot är värre. Vägarna där är bara öppna mitt på somaren.
    Bra att tänka på är att temperaturen kan variera så att man har med varma kläder också. Vi gick och köpte mössor det första vi gjorde (i juni!) men en del dagar kunde man ha shorts.

    Maten var fantastiskt god!

    Angående Blå lagunen så kan det vara bra att veta att det ligger ett värmeverk som tar tillvara värmen i vattnet där. Det är alltså en stor fabrik man har som utsikt, men skönt är det! 
    Vi red islandshästar och åkte gyllene cirkeln i super jeep förutom blå lagunen. visst det är ju ingen utsikt, men om jag ska vara helt ärlig fick jag tänka efter nu för jag kom bara ihåg att vi såg värmeverket från vägen. Men man kanske ser den från vattnet också...

    Nästa gång vi åker dit ska vi på valsafari och försöka se lite mer av landet. Blir nog att hyra bil då...
Svar på tråden Bästa tipset bröllopsresa.