• aniara
    Äldre 27 Sep 12:27
    5392 visningar
    39 svar
    39
    5392

    Bästa tipset bröllopsresa.

    Frågan är lite vad ni vill göra. Vad för typ av aktiviteter är ni ute efter? Strosa i en stad, vandra i naturen, sporta, klättra, rida, dyka, gå på museer, etc. Och hur mycket aktiviteter?

    Åker man till Irland t.ex. så tycker jag att man ska åka runt och se lite olika saker. Jag skulle absolut inte åka till Dublin på bröllopsresa för det är kanske den gråaste staden på hela ön, utan i så fall bila längs med västkusten och kanske södra Irland. Irland är dock en ganska dålig idé för en mögelallergiker för de flesta hus har problem med fukt. De nya hotellen är säkert okej, men de är å andra sidan inte speciellt irländska (ni går miste om den irländska charmen). Jag vet inte om det är samma sak i Skottland men jag misstänker att det kan vara så.

    Jag tycker att det låter som att Grekland och framför allt Italien är bra resmål för er. Kanske någon av de italienska öarna? För en veckas resa är det timekill att åka utanför Europa, även om jag gärna slår ett slag för Kuba. Kroatien tror jag också skulle kunna passa. Makarska rivieran, någon av öarna eller en resort strax utanför Dubrovnik. Det finns massor att se och göra i Kroatien och Dubrovnik är en jättefin och romantisk stad. Dessutom är det billigt. Tyvärr kan jag inte ge er mer specifika rekommendationer än så men resebyråerna borde kunna ge er ytterligare input. Vi ska åka till Normandie, Frankrike, på vår bröllopsresa. Det kanske också kan vara något?

Svar på tråden Bästa tipset bröllopsresa.