• Kattpo­et
    Äldre 21 Sep 20:09
    5370 visningar
    39 svar
    39
    5370

    Bästa tipset bröllopsresa.

    Ni kan åka till Skottland,  Edingburgh är en bra start punkt,  det  finns god mat  ( Oink är underbar) och man kan kolla upp for dagsturer norr över,  vägen upp till Inverness är vackrast på  hösten enligt maken.   Eller så kan ni hyra bil och  köra till St Andrews, helt underbart mysig stad och mycket att se och  golfens  ursprung  och ska ni ha fish and chips, så är Anstruthers fishbar, de är Skottlands bästa fish n Chip ställe.  Prova  Oak leaf wine, det är helt underbart.

    Det finns så  finns Peat Inn if Fife området, http://www.thepeatinn.co.uk/ sägs vara helt underbart men man måste beställa  bord innan.  Jag har bara stått utanför och luktat på det hela... dräggla... 

  • Kattpo­et
    Äldre 22 Sep 10:17
    #8

    Om Ni åker  till Jerusalem kom ihåg att  täcka knäna, gärna axlarna och  ha något som täcker håret som tjej, för då kan ni ta er  in på  en hel del fler museum.  Kom ihåg att  på vissa ställen är det och tabu att hålla handen som man och kvinna. Jag vet dock inte om detta gäller Telaviv.  Och   Jersualem är inte ett gulligt turist land konstant, det ligger fortfarande i konflikt med Palestina och  Gaza remsan så beväpnade vakter är något ni kommer att se.

  • Kattpo­et
    Äldre 22 Sep 15:31
    #11

    Jomen särkhets vakter har inte kpist i London svenskar som bor i Sverige är inte vana vid sådant.

  • Kattpo­et
    Äldre 22 Sep 18:17
    #18

    Moi,   jag säger maj eller juni  , maken som är skotte säger  hösten på höglandet är den vackraste tiden.

  • Kattpo­et
    Äldre 22 Sep 18:57
    #20

    SKOTTLAND!  Det har historia, kultur, god mat, vacket natur och trevliga människor, så länge man undviker Glasgow kvällstid.

  • Kattpo­et
    Äldre 23 Sep 09:07
    #24

    Och jag skulle recomendera    Dundee,  Perth,  Falkirk wheel, Secret bunker  ( är du mögel allergier är detta ingen ide), St Andrews och för billigt boende men inte i en stor stad så finns Cupar,  trevligt och  det finns en hel mysig sprit och glassbutik  där,minns dock inte namnet men butiken ser mindre ut än vad den är.

  • Kattpo­et
    Äldre 27 Sep 17:46
    #29

    Moi, det är  jag med och  jag upptäckte att mattan de hade lagt ut i bunkern möglade, pipiga lungor innan vi kunde ta oss ut.

    Men annars finns annat vackert, ruinerna i St Andrews är härliga och mysiga att vandra igen. 

  • Kattpo­et
    Äldre 27 Sep 22:11
    #33

    Nederländerna är också väldigt mysigt och man kan bila dit.

Svar på tråden Bästa tipset bröllopsresa.