• Junibr­ud12
    Äldre 18 Oct 12:13
    11977 visningar
    35 svar
    35
    11977

    Luleåbrudar

    Kul med en Luleå-tråd! :)

    Jag letar efter en lada att ha festen i, nån som vet nån bra att tipsa om? Jag har kollat med Hägnan, dom har en loge, men då måste man köpa all mat och dryck från dom vilket blir sjukt dyrt. Vi skulle gärna vara i någon bygdegård, men alla jag kollat på är så himla fula och tråkiga inuti... Vill hellre pynta och fixa själv. Vi vill helst ha en del av festen utomhus så därför önskar vi oss en lokal med en stor gräsmatta utanför.

    Tips mottages tacksamt!! :)

  • Junibr­ud12
    Äldre 20 Oct 17:37
    #27
    Berlan skrev 2011-10-19 12:30:31 följande:
    Välkommen hit Junibrud12! 

    Var ska ni gifta er? Och när?

    Den enda lada jag känner till är privatägd i Alvik, min pappa var där på fest i somras och det var tydligen hur fint som helst.Tror absolut att fest i lada är ett vinnande koncept, det kan verkligen bli mysigt. 

    Är inte Rutviks bygdegård ganska fin inuti har jag för mig? 
    Tack! Vi gifter oss den 29/6 nästa år. Vigseln kommer att vara ute vid vår sommarstuga vid havet, men tyvärr saknar den el och rinnande vatten så det blir lite för meckigt att ha festen därute. Jag hade gärna haft det ändå eftersom jag vill ha en enkel och levande fest, ingen stel sittande middag. Folk får gärna sitta på filtar för min del, men min sambo är helt emot idén då han tror att det blir för mycket jobb, så jag försöker hitta alternativ som ändå känns bra. En lada i Alvik vore toppen, har du nån mejl eller telefon till ägaren? Mejla till brideinjune@hotmail.com i såna fall så är du superbussig! :)
  • Junibr­ud12
    Äldre 3 Feb 20:59
    #29

    Just nu händer det inte så mycket här, förutom att jag funderar på olika pyssel och smågrejer typ hela tiden. Har klurat lite på bordsplacering, den känns hyfsat klar. Borde börja ta tag i festprogrammen snart känner jag. Men nu är det ju så jäkla kallt så all energi går ju åt till att överleva... :)

Svar på tråden Luleåbrudar